Mozifilmek
Mix
Egy kiábrándult amerikai tinédzser felfedezi a veszélyt, a zenét, egy sötét családi titkot és álmai hölgyét, amikor apja magával viszi őt Budapestre.

A film IMDB felhasználók szerinti értékelése

Mix

amerikai, magyar film (2004)
18 éven aluliak számára nem ajánlott!
A Mix című film, egy mondatban: Egy kiábrándult amerikai tinédzser felfedezi a veszélyt, a zenét, egy sötét családi titkot és álmai hölgyét, amikor apja magával viszi őt Budapestre. A Mix című filmben az amerikás magyar apa (Kulka János) és tinédzser fia, Mitch (Alex Weed) között tovább mélyül a generációkat elválasztó szakadék, amikor egy temetés miatt Magyarországra, Budapestre utaznak. Mitch szülei Óhazájában kezdetben úgy érzi magát, mint a partra vetett hal.

Miközben minden igyekezetével azon van, hogy időben visszaérjen az Egyesült Államokba, a Los Angeles-i jövője szempontjából elengedhetetlenül fontos Dee Jay meghallgatásra, belekeveredik a budapesti éjszakába. Szokatlan és váratlan fordulatok – nagymama, partik, átverés, a 10.000 km távolból keresett szerelem, Bea (Gryllus Dorka) váratlan felbukkanása – mind-mind szinte egyszerre történnek meg vele, hihetetlen pörgésben. Mikor lekési a repülőgépet, teljesen magára marad egy számára ismeretlen, vad országban, amelynek a nyelvét sem beszéli. Mitch-nek csak néhány napja van, hogy összeszedje az új repülőjegyre a pénzt. Az az ötlete támad, hogy a pénzt egy óriási Buli szervezéséből szerzi meg. Ahogy a bulira készülnek, Mitch és Bea egyre közelebb kerül egymáshoz, amit Bea pasija, a pornócsászárnak (Rudolf Péter) dolgozó fotós Csaba (Kolovratnik Krisztián) természetesen rossz szemmel néz. A Buli estéjén Mitch álmai beteljesülését várja… de nem ez történik… További bonyodalmak adódnak… A porno-alvilággal a háttérben és a Balkán Fanatik kirobbanó erejű zenéjével a Mix friss hangvétellel, egy amerikai srác szemével mutatja meg Budapest keményebb, karcosabb oldalát. A film zenéje CD-n megvásárolható!
Mix 2004
Mix poszter
Szereplők: Kulka János, Alex Weed, Gryllus Dorka, Kolovratnik Krisztián, Koós Olga, Rudolf Péter, Csákányi Eszter, Mandy Bright, Vajdai Vilmos, Némethy Ferenc, Jáki Béla, Bogozi Anita, Bíró Eszter, Deák Tamás, Dubay Adrienn
Rendező: Steven Lovy
Író: Robert Lovy
Forgatókönyv: Robert Lovy
Operatőr: Vecsernyés János
Vágó: Steven Lovy
Zene: Tim Kelly
Látványtervező: Robert Lovy, Szabolcs János
Jelmez, kosztüm: Domán Melinda Pintér Réka
Producer: Steven Lovy, Robert Lovy, Cirkó József
Stúdió: MixPix Productions, HCC Happy Crew Company
Forgalmazó: SPI
Hossz: 97 perc
Korhatár: 18 éven aluliaknak nem ajánlott!
Linkek: IMDb

Mozipremier: 2004. január 29.

Hasonló filmek

  • Ehhez a cikkhez: Mix jelenleg nincsennek további képek.
  • Filmes cikk értékelése:Szavazat: 0 Átlagolt érték: 0  
Értékeld ezt a cikket:
Kiváló
Nagyon jó
Jó
Átlagos
Rossz

Kapcsolódó rovatok

DVD filmekMozifilmek