Thriller: SvindlerekDVD filmek
Roy Dillon piti svindler, de jól csinálja. Ä?Â?gyes trükkökkel, átverésekkel szerzi meg, amire szüksége van. Persze nem lehet őt hibáztatni, hiszen valószínűleg öröklött hajlamról van szó, ugyanis édesanyja, Lilly ugyancsak nem egyenes úton keresi meg a betevőt: egy bukmékernek dolgozik, ő bonyolítja a fogadásokat, és természetesen mindig talál rá módot, hogy egy kicsit lecsippentsen a nyereményekből saját magának.
Roy barátnője, Myra is jó firma: örömmel vesz részt bármilyen jól kidolgozott csalásban, és Roy-t is azért szemelte ki magának, mert fantáziát látott az ügyes svindlerben. Amikor Roy egy nagyobb összeghez jut, anyukája azonnal felbukkan. Persze nem az anyai szeretet hajtja, hanem a kapzsiság. Mindenki a pénzre hajt, és az igazi svindlerek számára nem lehet akadály a szerelem, vagy a rokoni kapcsolat - átgázolnak mindenen, ha zsozsóról van szó!

A Pop, csajok, satöbbi és a Veszedelmes viszonyok rendezőjének filmjében nem egy, hanem egyszerre három nagyformátumú főszereplő jutalomjátékának lehetünk szemtanúi! John Cusack, Annette Bening és Anjelica Huston egyaránt parádés alakítást nyújt, Hustont még Oscar-díjra is jelölték!

Svindlerek (The Grifters)
Krimi / Thriller,
1990 - amerikai film

Rendezte: Stephen Frears
Szereplők: Anjelica Huston, John Cusack, Annette Bening, Stephen Tobolowsky, Henry Jones
Stúdió/Forgalmazó: Független/InterCom
Hang: magyar (Stereo), angol (DD 5.1)
Kép: 1,85:1 (16:9)
Felirat nyelv: magyar
Régiókód: 2
Hossz: 110 perc

Megjelenés: 2004 Október 21.
  • Ehhez a cikkhez: Svindlerek jelenleg nincsennek további képek.
  • Filmes cikk értékelése:Szavazat: 1 Átlagolt érték: 4
Értékeld ezt a cikket:
Kiváló
Nagyon jó
Jó
Átlagos
Rossz