Animációs: Shrek 2.DVD filmek

A tűzokádó sárkány és a gonosz Farquaad nagyúr legyőzése után Shrek, a zöld öklű öldöklő, mindenki kedvenc >>>

Shrek 2.

A tűzokádó sárkány és a gonosz Farquaad nagyúr legyőzése után Shrek, a zöld öklű öldöklő, mindenki kedvenc ogréja ezúttal élete legnagyobb megpróbáltatása elé néz: el kell fogadtatnia magát apósával és anyósával. Miután Shrek és Fiona hercegnő visszatérnek nászútjukról, meghívást kapnak a Mesebeli Királyságba, hogy végre találkozhassanak Fiona szüleivel, a királlyal és a királynéval.

Felkerekednek hát a levakarhatatlan Szamárral, hogy kilépjenek az ünneplő tömeg elé. Ám arról senki nem értesítette az örömszülőket, mily különösen fest újdonsült vejük, arról nem is beszélve, hogy leányuk micsoda jelentős átalakuláson ment át…
Harold király bizony másképpen képzelte lánya jövőjét - és a sajátját is. Nem tehet mást: segítségül hívja a hatalmas bűverejű Jótündér keresztanyát, az elragadó külsejű Szőke Herceget és a híres ogre-vadászt, Csizmás Kandúrt, hogy a mese folytatása immár az ő szája íze szerint alakuljon.

Mindenki kedvenc, hatalmas zöld hõse visszatér a SHREK 2-ben, minden idõk legsikeresebb vígjátékában, melyet mind a nézõk, mind a kritikusok jobbnak ítéltek, mint Oscar-díj nyertes elődjét.Rendező: Andrew Adamson, Kelly Asbury, Conrad Vernon
Magyar hangok: Gesztesi Károly
Kerekes József, Fűr Anikó, Selmeci Roland, Kautzky Armand, Harsányi Gábor, Hámori Ildikó
Forgalmazó: Dreamworks
Időtartam: 89 perc
Szinkron: igen
Felirat: igen
Hang: magyar (DD 5.1), angol (DD 5.1), cseh (DD 5.1)
Felirat nyelv: magyar, angol, cseh

Shrek 3D - a kiadványban található második lemezen Shrek kalandjait még soha nem látott, háromdimenziós formában követhetjük, melyhez 4 db. 3D-s szemüveg is jár ajándékba!

Megjelenés: 2004 November 4.

Galéria

  • Ehhez a cikkhez: Shrek 2. jelenleg nincsennek további képek.
  • Filmes cikk értékelése:Szavazat: 0 Átlagolt érték: 0  
Értékeld ezt a cikket:
Kiváló
Nagyon jó
Jó
Átlagos
Rossz

Kapcsolódó rovatok

Mozifilmek