Akció: Chopper a kegyetlenDVD filmek

Szecska az egyik legellentmondásosabb figura Ausztráliában: a leghíresebb ex-bűnöző és az ország egyik legolvasottabb írója. >>>

Chopper

Tartalom:

Szecska az egyik legellentmondásosabb figura Ausztráliában: a leghíresebb ex-bűnöző és az ország egyik legolvasottabb írója. A Szecska nem átlagos életrajzi film, hanem sokoldalú pszichológiai portré egy ellentmondásos és erőszakos személyről: egy olyan férfiról, aki hírnevét annak köszönheti, hogy gátlástalan, van humorérzéke és élénk a fantáziája. Szecska, akit Ausztrália egyik legismertebb kabarékomikusa, Eric Bana alakít mesterien, arról álmodik a börtönben, hogy híres és rettegett bűnöző lesz. Azért, hogy kiszabadítsa egy bebörtönzött barátját, elrabol egy bírót, amiért tizenhat évet kap. A börtönben következik a harc a hatalomért. Egyre félelmetesebb viselkedése valóban híressé teszi Szecskát.

Amikor nyolc évvel később kiengedik, úgy tűnik, egyszerre él benne a bűntudat és a bosszúvágy. Hamarosan újra bajt kever - például mindenhol fennen hirdeti, hogy a rendőrség szabad kezet adott neki a "söpredék" eltakarítására.


Filmcím: Chopper a kegyetlen / Chopper
Rendező: Andrew Dominik
Szereplők: Eric Bana, Simon Lindon, David Field, Vince Colosimo, Bill Young, Kate Beahan
Zene: Mick Harvey
Operatőr: Kevin Hayward, Geoffrey Hall
Kat.:/Hossz: Akció / 94 perc
Hang: magyar, angol, / Dolby Digital 5.1
Feliratok: magyar
Kép: 16:9 / 1.85:1
Régiókódok: 2
Gyártási év: Ausztrália - 2000
Forgalmazza: Best Hollywood


  • Ehhez a cikkhez: Chopper a kegyetlen jelenleg nincsennek további képek.
  • Filmes cikk értékelése:Szavazat: 2 Átlagolt érték: 5
Értékeld ezt a cikket:
Kiváló
Nagyon jó
Jó
Átlagos
Rossz

Kapcsolódó rovatok