Kalandfilm: Arthur királyDVD filmek
Arthur, aki a Római Birodalom legészakibb védvonalának őrzésére kirendelt sereg vezére, alig várja, hogy elhagyja Britanniát, >>>

Arthur király

King Arthur

amerikai film 2004
akció, kaland

Arthur, aki a Római Birodalom legészakibb védvonalának őrzésére kirendelt sereg vezére, alig várja, hogy elhagyja Britanniát, és visszatérjen Róma biztonságos falai közé. Ám mielőtt elhagyná a szigetet, lovagjaival együtt még egy utolsó nagy megbízást kell teljesítenie, aminek során ráébred, hogy ha Róma elveszik, Britanniának szüksége lesz egy vezérre, aki betölti az űrt - valakire, aki nemcsak a szászok fenyegető támadásától védi meg az országot, hanem megmutatja az utat egy új korszak felé.
Arthurnak Merlin, a brit csapatok vezetőjének segítségével, valamint a gyönyörű és bátor Guinevrával az oldalán, kell megtalálnia az erőt önmagában, hogy elfordítsa a történelem kerekét.
Az Arthur király című filmben a történelem egyik legnagyobb legendája elevenedik meg izgalmas kalandok, különleges látvány és lenyűgöző csatajelenetek közepette.

Szerepő:
Clive Owen
Stellan Skarsgard
Ioan Gruffudd
Mads Mikkelsen
Ray Winstone
Keira Knightley
Til Schweiger
Rendező:
Antoine Fuqua
Operatőr:
Slavomir Idziak
Zene:
Nick Glennie-Smith
Rupert Gregson-Williams
Hans Zimmer
Forgalmazza: InterCom
Hossz: 126 perc
Hang: 5.1
Szinkron:
angol, magyar, cseh, török
Feliratok:
angol, magyar, cseh, török, arab, szlovák
Kép: 2.35:1
Extrák:
Interaktív menük Közvetlen jelenetválasztás Werkfilm (így készült...) Képgaléria Alternatív vágás (pl.: választható végkifejlet)


Megjelenés: 2004 Január 19.

Képek

  • Filmes cikk értékelése:Szavazat: 0 Átlagolt érték: 0  
Értékeld ezt a cikket:
Kiváló
Nagyon jó
Jó
Átlagos
Rossz

Kapcsolódó rovatok

DVD filmekMozifilmek