Oktatófilm: Baba IQ díszdoboz (4 DVD)DVD filmek
Sokszínű világunk bemutatása gyermekünknek örömteli feladat. Ugyanakkor nehéz is, hiszen meg kell tanítanunk a szín fogalmát.

Baba IQ díszdoboz (4 DVD)

ismeretterjesztő, dokumentum, oktatófilm

Baba IQ: Színek


Sokszínű világunk bemutatása gyermekünknek örömteli feladat. Ugyanakkor nehéz is, hiszen meg kell tanítanunk a szín fogalmát képekkel és szavakkal. A babák tudják, érzik, hogy a színek hatással vanak rájuk, hiszen egy-egy élénk színű játék, vagy tárgy rögtön elvarázsolja őket. Ennek köszönhetően a gyermekek fokozatosan jönnek rá, hogy néhány tárgyban van valami közös. Ebben a folyamatban segít a Színek című DVD, mely játékosan vezeti be a gyermekeket a színek világába. Filmünkben két kis mesemanó, Baba I és Baba Q segítenek megismerni a színek világát.

A tanulást a természetből vett képek, továbbá az ismerős tárgyak és játékok, az élénk színekben pompázó festékek, a kishajó valamint a kislány és a kisfiú mindenhol feltűnő képei teszik izgalmassá. A közös tulajdonságok, vagyis az azonos színek felfedezése, páratlan élményhez juttatja a szülőket és a gyermekeket egyaránt.

Baba IQ: Szavak


Az első szó mérföldkő a babák életében. Születésüktől kezdve több hónapon át készülnek rá, ízlelgetik, formálják, hogy végül elinduljon a csoda: a szóbeli kommunikáció a gyermek és a környezetében élők között.

Az első szó után már könnyedén jön a többi, majd kisebb mondatok következnek, melyekből kialakulnak a beszélgetések. Ebben a folyamatban segít a Szavak című DVD, amely örömteli módon vezeti be a gyermekeket a szavak és a mondatok világába. Két kis mese figura, Baba I és Baba Q (valamint a ránk mosolygó gyermekek és mindennapi játékaik, a csodálatos színek és a hihetetlen formavilág) ad újabb és újabb ötleteket - könnyed, játékos zene kíséretében - a baba és a szülők közötti beszélgetésre. Az így kialakuló kommunikáció csodálatos élményt nyújt az egész családnak.

Baba IQ: Számolás


Filmsorozatunk célja, hogy segítse a szülőket gyermekük intelligenciájának fejlesztésében.

A gyermekek folyamatos tanulásának egyik fontos állomása a számok megismerése. Ez nagyon nehéz feladat - a babának és a szülőknek egyaránt -, hiszen ehhez már egy sor matematikai fogalommal kell tisztában lenniük. Úgy például érteniük kell, hogy a számok minden körülmények között állandóak: öt alma is ugyanannyi, mint öt kocka; és a sort még hosszan folytathatnánk.

Ebben a folyamatban segít a Számolás című DVD, mely játékosan vezeti be a gyermekeket a számolás tudományába. Filmünkben két kis mesemanó, Baba I és Baba Q megismerkednek a számokkal egytől tízig, növekvő és csökkenő sorrendben egyaránt .

A tanulást izgalmas animációk, színes képek, tekeredõ számok, illetve dobókockás és dominós játékok teszik színesebbé. A mesefigurák kalandjai közben Beethoven Hármas Concerto-ja hallható.

Baba IQ: A világ


Minden szülő számára emlékezetes az a pillanat, amikor felfedezi, hogy gyermeke öntudata fokozatosan kitárul: kíváncsi szemek követik a mozdulatait és babahangok kísérik a környezet apró változásának jeleit. Ezt követően a gyermek akkor lép igazán az önállóság útjára, amikor már egyedül is képes a helyváltoztatásra és megteszi első felfedező útjait. Ezt a kalandos utazást segíti A világ című DVD. Filmünkben két kis mesemanó, Baba I és Baba Q segítenek megismerni a bennünket körülvevő tárgyak szín- és formavilágát.

A tanulást növények és állatok képei valamint szórakoztató animációk teszik érdekessé. A mesefigurák kalandjai közben a Londoni Szimfonikusok zenéje hallható.


Forgalmazzza: Rocky
Hossz: 4 x 30 perc

DVD Információk:
Hang: Stereo
Szinkron: magyar
Kép: 1,33:1 (4:3)
DVD Extrák:
Interaktív menük
Jelenetek közvetlen eléréssel

DVD Megjelenés: 2008. november 18.

  • Ehhez a cikkhez: Baba IQ díszdoboz (4 DVD) jelenleg nincsennek további képek.
  • Filmes cikk értékelése:Szavazat: 1 Átlagolt érték: 5
Értékeld ezt a cikket:
Kiváló
Nagyon jó
Jó
Átlagos
Rossz

Kapcsolódó rovatok

DVD filmek