Romantikus-dráma: Utolsó látogatásMozifilmek
Egy tiltott szerelem és az ártatlanság elvesztése a II. világháború előtti Angliában. 1925, Oxford. A jóképű Charles Ryder összebarátkozik >>>
Utolsó látogatás
Brideshead Revisited
angol film 2008
romantikus, dráma

Egy tiltott szerelem és az ártatlanság elvesztése a II. világháború előtti Angliában. 1925, Oxford. A jóképű Charles Ryder összebarátkozik a lángoló és nagyvilági életet élő Sebastian Flyte-tal, Lord és Lady Marchmain fiával, aki meghívja a fiatalembert lenyűgöző családi kastélyukba, Brideshead-be. Új környezete elvarázsolja, Sebastian gyönyörű húga, Julia pedig elcsavarja fejét; de miközben érzelmileg egyre jobban kötődik a testvérpárhoz, Charles szembetalálja magát a család legerősebb összetartó erejével, a mély és rendíthetetlen katolikus hittel.

Julian Jarrold (Mr. Tűsarok, Becoming Jane) új filmje Evelyn Waugh ünnepelt regényének adaptációja, főszerepben olyan brit sztárokkal, mint az Oscar-díjas Emma Thompson, Michael Gambon (Harry Potter-filmek), Ben Whishaw (Parfüm: Egy gyilkos története, I’m Not there – Bob Dylan életei), Matthew Goode (Match Point, Családom és egyéb állatfajták) és Hayley Atwell (A hercegnő).
Szereplők:
Matthew Goode, Ben Whishaw, Emma Thompson, Hayley Atwell, Anna Madeley, Patrick Malahide, Michael Gambon, Greta Scacchi
Rendező: Julian Jarrold
Forgatókönyv: Andrew Davies, Jeremy Brock
Zeneszerző: Adrian Johnston
Operatőr: Jess Hall
Forgalmazza: Budapest Film
Hossz: 133 perc

IMDb

Hazai Mozipremier: 2009. május 14.
  • Ehhez a cikkhez: Utolsó látogatás jelenleg nincsennek további képek.
  • Filmes cikk értékelése:Szavazat: 0 Átlagolt érték: 0  
Értékeld ezt a cikket:
Kiváló
Nagyon jó
Jó
Átlagos
Rossz

Kapcsolódó rovatok

DVD filmekMozipremierekMozifilmek