Romantikus-dráma: Szerelem második látásraMozifilmek
A new yorki Harvey Shine (Dustin Hoffman), reklámdalocskák szerzője épp a határán táncol, hogy elveszítse lassan >>>
Szerelem második látásra
Last Chance Harvey
amerikai film 2009
romantikus, dráma

A new yorki Harvey Shine, reklámdalocskák szerzője épp a határán táncol, hogy elveszítse lassan amúgy is zsákutcába torkolló állását. Főnöke figyelmezteti, hogy már csak egy utolsó esélye maradt, így mielőtt Londonba utazik lánya esküvőjére, Harvey megígéri, hogy hétfő reggelre visszatér, hogy részt vegyen egy fontos találkozón, és meggyőzzön mindenkit képességeiről. Amint megérkezik a brit fővárosba, lesújtó hír fogadja: lánya nevelőapját kérte meg, hogy az oltár elé kísérje. Leplezve csalódottságát Harvey elmenekül az esküvőről, abban a reményben, hogy eléri gépét, ám ez nem sikerül. Felhívja főnökét, hogy elmagyarázza a helyzetet, de az azonnal kirúgja.
Sebeit nyalogatva a reptéri bárban Harvey megszólítja az érzékeny, negyvenes közvéleménykutató Kate-et.A nőt, akinek élete a munkája, alkalmi vakrandijai és rátelepedő anyja folyamatos telefonhívásai körgyűrűjébe zárva telik, megérinti Harvey személyisége, a férfit pedig inspirálja Kate intelligenciája és együttérzése. A találkozás mindkettejükben megmozdít valamit, és hamarosan azon kapják magukat, hogy egymás hatására kezd megváltozni a világ körülöttük – és bennük.

Az Oscar-díjas Dustin Hoffman (Esőember) és Emma Thompson (Értelem és érzelem) jutalomjátéka a kortól független újrakezdést ünnepli Joel Hopkins szívmelengető romantikus drámájában, mely bebizonyítja: soha nincs túl késő megtalálni a boldogságot.


Szereplők: Dustin Hoffman, Emma Thompson, Eileen Atkins, Kathy Baker, Liane Balaban, James Brolin, Richard Schiff, Tim Howard
Rendező: Joel Hopkins
Forgatókönyvíró: Joel Hopkins
Zeneszerző: Dickon Hinchliffe
Operatőr: John de Borman
Forgalmazza: Budapest Film
Hossz: 92 perc

IMDb
Hivatalos honlap

Hazai Mozipremier: 2009. augusztus 6.

Szerelem második látásra - Filmelőzetes, trailer:

  • Ehhez a cikkhez: Szerelem második látásra jelenleg nincsennek további képek.
  • Filmes cikk értékelése:Szavazat: 0 Átlagolt érték: 0  
Értékeld ezt a cikket:
Kiváló
Nagyon jó
Jó
Átlagos
Rossz

Kapcsolódó rovatok

DVD filmekMozipremierekMozifilmek