Romantikus-dráma: Kedves John!Mozifilmek
John Tyree (Channing Tatum) halkszavú, jóképű hivatásos katona az amerikai különleges alakulatnál, aki eltávon van Dél-Carolinában >>>
Kedves John!
Dear John
amerikai film 2010
romantikus, dráma

John Tyree (Channing Tatum) halkszavú, jóképű hivatásos katona az amerikai különleges alakulatnál, aki eltávon van Dél-Carolinában magányos édesapjánál látogatóba. Savannah Curtis (Amanda Seyfried) gyönyörű, idealista főiskolás lány egy jómódú családból, aki a tavaszi szünetét tölti otthon. Egy véletlen tengerparti találkozásnak köszönhetően halálosan egymásba szeretnek. Életük addigi legboldogabb két hetét töltik együtt és a szerelmes boldogság, úgy tűnik, mindörökre eggyé kovácsolja őket. Megtalálják egymásban, ami hiányzott az életükből, pedig nem is tudtak róla. John előtt azonban még egy év katonai szolgálat áll külhonban, ezért megígérik egymásnak, hogy levelezni fognak és nem veszítik el egymást akármi is lesz.
Ahogy telik az idő a szerelmesek alig találkoznak, a férfit folyamatosan áthelyezik


és tilos megírnia a világ melyik pontján van bevetésen. Egy váratlan támadás miatt az egyre bonyolódó katonai helyzet kilátástalan helyzetbe hozza őket. Nyúlik a szolgálati idő és Savannah nagyon félti kedvesét. John őrlődik a munkája és a nő iránti elkötelezettsége között, de mindketten azon vannak, hogy megtartsák egymásnak tett ígéretüket. A levelezést egy váratlan tragédia szakítja meg, ami hazakényszeríti Johnt. A végtelennek tűnő várakozás, féltés és vágyakozás hosszú feszült hónapjai után elszabadulnak kettőjük között az indulatok. Együtt kell rájönniük, hogy öröknek hitt szerelmük meddig tart.

Szereplők:
Channing Tatum, Amanda Seyfried, Richard Jenkins, Henry Thomas, D.J. Cotrona, Cullen Moss, Gavin McCulley
Rendező: Lasse Hallström
Forgatókönyv: Nicholas Sparks regénye alapján Jamie Linden
Operatőr: Terry Stacey
Vágó: Kristina Boden
Zene: Deborah Lurie
Gyártó: Relativity Media, Temple Hill Productions
Forgalmazza: Palace Pictures
Hossz: 102 perc

IMDb
Hivatalos weboldal

Hazai Mozipremier: 2010. április 8.

Kedves John! - Dear John - Trailer, filmelőzetes:

  • Ehhez a cikkhez: Kedves John! jelenleg nincsennek további képek.
  • Filmes cikk értékelése:Szavazat: 0 Átlagolt érték: 0  
Értékeld ezt a cikket:
Kiváló
Nagyon jó
Jó
Átlagos
Rossz

Kapcsolódó rovatok

DVD filmekMozipremierekMozifilmek