Dráma: MamutMozifilmek
Mamut (Mammut) - Mozi Leo (Gael García Bernal) és Ellen (Michelle Williams) tökéletesen boldognak látszó New York-i pár, egy aranyos kislánnyal. >>>

Mamut

Mammut / Mammoth

svéd, dán, német film 2009
dráma


Leo (Gael García Bernal) és Ellen (Michelle Williams) tökéletesen boldognak látszó New York-i pár, egy aranyos kislánnyal. A sikeres videójáték-szerző Leo Thaiföldre utazik néhány napra egy szerződés ügyében. A férfi ugyan nem szexturista, ám magányos és unatkozik, így egy bárban összemelegedik egy helyi prostituálttal.
A baleseti sebész Ellen beletemetkezik munkájába, és hosszú műszakokat vállal, így nem véletlen, hogy nyolc éves kislánya, Jackie (Sophie Nyweide) egyre jobban érzi magát a bébiszitterrel. Gloriá-nak (Marife Necesito) is van gyereke, két kisfiú, akik alig várják, hogy anyjuk hazatérjen a Fülöp-szigetekre.

A zseniális svéd rendező, Lukas Moodysson (Lilja 4-ever, Együtt, Redvás Amal) új filmjében ismét az érzelmek köré csoportosul a történet, amely arról mesél, tetteink milyen következményekkel járhatnak, és mennyiben képesek megváltoztatni jól bejáratott világunkat.


Szereplők:
Gael García Bernal, Michelle Williams, Marife Necesito, Sophie Nyweide, Thomas McCarthy, Natthamonkarn Srinikornchot, Jan David G. Nicdao
Rendezte: Lukas Moodysson
Forgatókönyv: Lukas Moodysson
Operatőr: Marcel Zyskind
Vágó: Michal Leszczylowski
Zene: Linus Gierta, Erik Holmquist, Jesper Kurlandsky
Gyártó: Memfis Film
Forgalmazó: Budapest Film
Hossz: 125 perc

IMDb

Hazai Mozipremier: 2010. szeptember 9.
Mamut (Mammut) - Mozi
  • Ehhez a cikkhez: Mamut jelenleg nincsennek további képek.
  • Filmes cikk értékelése:Szavazat: 1 Átlagolt érték: 4
Értékeld ezt a cikket:
Kiváló
Nagyon jó
Jó
Átlagos
Rossz

Kapcsolódó rovatok

DVD filmekMozifilmekMozipremierek