Vígjáték: A zűrhajóMozifilmek

Évszázadokkal azután, hogy az emberek megtelepedtek a Marson, 2304-ben támadás éri a Földet. A Mars hadserege meg akarja hódítani >>>

A zűrhajó
Traumschiff Surprise
német film 2004
sci-fi vígjáték

Évszázadokkal azután, hogy az emberek megtelepedtek a Marson, 2304-ben támadás éri a Földet. A Mars hadserege meg akarja hódítani a kék bolygót. Metapha királynő és tanácsadói kifogytak az ötletekből, ráadásul az egész űrflottájuk megsemmisült pontosabban egy hajó megmaradt, a Surprise. Az ugyanis oly messze járt, hogy igazából senki sem hiányolta sem az űrhajót, sem annak meleg legénységét.
Mialatt a földiek a puszta túlélésért küzdenek, Kork kapitány), Schrotty főmérnök és a vulkáni származású elsőtiszt, Mr. Spuck az éves Miss Waikiki szépségversenyre készülődik valahol az univerzum túlsó végén. Ä?Â?zenet érkezik a Földről, hazahívják őket, de a hiperhajtómű meghibásodik, így végül Rock, az űrtaxis viszi a legénységet a földre.
A Surprise emberei kétségbeesett tervet kovácsolnak: visszautaznak 2004-be, amikor egy lezuhant ufóból szerzett technológia lehetővé tette a Mars gyarmatosítását. Az ufót megsemmisítik, ám a marsi vezér és csapata a nyomukban lohol. A káosz kellős közepén Kork, Spuck, Metapha hercegnő és Rock el tud menekülni, de balszerencséjükre a XIV. századi Európában kötnek ki, ahol nem csak régi ellenségekkel kell megküzdeniük, hanem az időugrást szintén végrehajtó marsi fővezérrel is.

Szereplők:
Michael Herbig
Christian Tramitz
Rick Kavanian
Til Schweiger
Sky Dumont
Reiner Schöne
Rendező: Michael Herbig
Operatőr: Stephan Schuh
Vágó: Alexander Dittner
Zene: Ralf Wengenmayr
Producer: Michael Herbig
Forgatókönyv: Alfons Biedermann, Michael Herbig
Gyártó stúdió: herbX film, Constantin Film
Forgalmazza: Best Hollywood
Hivatalos honlap
Hossz: 90 perc

Mozipremier: 2005 Március 24.
  • Ehhez a cikkhez: A zűrhajó jelenleg nincsennek további képek.
  • Filmes cikk értékelése:Szavazat: 1 Átlagolt érték: 5
Értékeld ezt a cikket:
Kiváló
Nagyon jó
Jó
Átlagos
Rossz

Kapcsolódó rovatok

DVD filmekMozifilmek