Dráma: Kertvárosi bordélyMozifilmek
Kertvárosi bordély (Concussion)
Miután agyrázkódást szenved, Abby rájön, hogy nem bírja tovább. Nem csak a család körül foroghat az élete, ezért úgy dönt: Eleanorrá változik.
16 éven aluliak számára nem ajánlott!

Kertvárosi bordély

Concussion

amerikai film (2013)
dráma

A középkorú Abby (Robin Weigert) leszbikus házasságban él Kate-el (Julie Fain Lawrence) és két gyermekükkel idilli kertvárosi otthonukban. Egy nap azonban enyhe agyrázkódást szenved, amikor a fia véletlenül eltalálja a fejét egy baseball labdával, és hirtelen szétesik a tökéletes harmónia: felébred benne az érzés, hogy már nincs semmi szenvedély kapcsolatában és nem bírja tovább. Az elhidegült Abby miközben járja a város utcáit, ráébred, hogy milyen jó érzés újra szexinek és kívánatosnak lenni, ezért úgy dönt, megváltoztatja életét. Lakást bérel Manhattanben, majd Két, prostituálttal való együttlét után, Abby maga is munkába áll Eleanor néven. Gazdag női ügyfeleket fogad csak, akiket gondosan válogat, de kettős életébe hamarosan beszivárog a család és a józan ész.

A Kertvárosi bordély (Concussion) amerikai drámát, írta és rendezte Stacie Passon. A filmben Robin Weigert alakítja a leszbikus és családi életéből kiábrándult Abby-t, aki egy enyhe agyrázkódás után kettős életet kezd el élni, prostituáltként kezd dolgozni. Bár a történet nem életrajzi, részben azonban saját balesete ihlette a rendezőt, röviddel ezelőtt, hogy elkezdte írni a forgatókönyvet. Játékos, intelligensen provokatív film egy kapcsolatban elvesztett szenvedélyről, egy modern, emancipált középkorú nő válságáról, elidegenedéséről.
A film premierje a 2013-as Sundance Filmfesztiválon volt, a 2013-as Berlini Nemzetközi Filmfesztiválon pedig elnyerte a Teddy Award zsűri díját.

Képgaléria:

Kertvárosi bordély (Robin Weigert)
Kertvárosi bordély (Concussion)
Kertvárosi bordély (Robin Weigert)
Kertvárosi bordély (Concussion)
Szereplők:
Robin Weigert, Julie Fain Lawrence, Janel Moloney, Funda Duval, Claudine Ohayon, Maggie Siff, Maren Shapero, Micah Shapero
Rendező: Stacie Passon
Forgatókönyv: Stacie Passon
Producer: Rose Troche
Operatőr: David Kruta
Vágó: Anthony Cupo
Zene: Barb Morrison
Gyártó stúdió: 93 Films, Razor Wire Films
Forgalmazó: Cirko Film
Korhatár: 16
Hossz: 96 perc

Concussion - IMDb
Hivatalos weboldal

Kertvárosi bordély (Concussion) - poszter
Hazai Mozipremier: 2014. február 6.


Hasonló filmek

Képek

  • Filmes cikk értékelése:Szavazat: 0 Átlagolt érték: 0  
Értékeld ezt a cikket:
Kiváló
Nagyon jó
Jó
Átlagos
Rossz

Kapcsolódó rovatok

MozifilmekMozipremierek