Mozifilmek
Elrabolva 3 (Taken 3)
Bryan Mills (Liam Neeson) nyugodt élete tragikus fordulatot vesz, amikor meggyilkolják feleségét otthonukban és őt gyanúsítják az elkövetéssel.

A film IMDB felhasználók szerinti értékelése

Elrabolva 3

Taken 3

francia film (2015)
akció, krimi, thriller
16 éven aluliak számára nem ajánlott!
Az ex-CIA ügynök Bryan Mills (Liam Neeson) kibékült feleségével (Famke Janssen), de boldogságuk tragikusan rövidre sikerül, amikor a nőt meggyilkolják otthonukban. A férfi aki bármire képes volt, hogy megvédje családját, azzal szembesül, hogy őt gyanúsítják az elkövetéssel. Dühtől emésztve menekülnie kell, hogy megszökjön a CIA, FBI és a tapasztalt rendőrfelügyelő Franck Dotzler (Forest Whitaker) kezei közül. Millsnek újra használnia kell különleges képességeit, hogy igazságot szolgáltasson azzal, hogy megtalálja az igazi gyilkosokat és megvédje az egyetlen dolgot, ami számít neki: a lányát (Maggie Grace).

Liam Neeson ismét visszatér az ex-CIA ügynök, Bryan Mills bőrében, aki bármire képes hogy megvédje családját, viszont ezúttal őt üldözi mindenki! A várhatóan 2015 januárjában megjelenő Elrabolva 3 (Taken 3), az Elrabolva, az Elrabolva 2 folytatása és egyben utolsó része lesz a trilógiának. Az izgalmas akció, thriller főszerepeiben Liam Neeson, Maggie Grace, Famke Janssen és Forest Whitaker lesz látható. A rendező ismét Olivier Megaton, a forgatókönyvet pedig Luc Besson és Robert Mark Kamen írta. Az eddigi Elrabolva filmekben nem kellett csalódnunk, ezért jogosan várjuk izgalommal a harmadik részt!
Elrabolva 3 (Taken 3)
Elrabolva 3 (Taken 3) poszter
Szereplők: Liam Neeson, Famke Janssen, Maggie Grace, Forest Whitaker, Dougray Scott, Jon Gries, Leland Orser, Sam Spruell, Jonny Weston, Andrew Howard, Al Sapienza, Judi Beecher, Gregory Fears
Rendező: Olivier Megaton
Forgatókönyv: Luc Besson, Robert Mark Kamen
Operatőr: Eric Kress
Vágó: Audrey Simonaud, Nicolas Trembasiewicz
Zene: Nathaniel Méchaly
Látványtervező: Sébastien Inizan
Jelmez, kosztüm: Olivier Bériot
Producer: Luc Besson
Stúdió: Canal+, Ciné+, EuropaCorp, M6 Films
Forgalmazó: Freeman Film
Hossz: 109 perc
Korhatár: 16 éven aluliaknak nem ajánlott!
Linkek: IMDb Hivatalos honlap

Mozipremier: 2015. január 8.

Elrabolva 3 (Taken 3) hivatalos, magyar szinkronos filmelőzetes

Hasonló filmek

Képek

  • Filmes cikk értékelése:Szavazat: 2 Átlagolt érték: 5
Értékeld ezt a cikket:
Kiváló
Nagyon jó
Jó
Átlagos
Rossz

Kapcsolódó rovatok

Heti mozipremierekMozifilmekMozipremierek