Mozifilmek
Mázli a csodakutya (Pudsey the Dog: The Movie)
Mázli, a pimasz kutya London utcáin kóborol mint egy magányos farkas, de ő ezt cseppet sem bánja, mígnem találkozik három testvérrel, akiket elbűvöl rendkívüli képességeivel.

A film IMDB felhasználók szerinti értékelése

Mázli a csodakutya

Pudsey the Dog: The Movie

angol film (2014)
családi, kaland, vígjáték
Korhatár nélkül megtekinthető!
Mázli egykor filmekben szerepelt, de miután egy forgatáson felfordulást okozott kirúgták és egy hölgyhöz kerül, akinek már van három elkényeztetett uszkárja. Amikor azonban Mázlit is be akarja festeni rózsaszínre mint kedvenceit, a talpraesett kutya meglóg tőle. Innentől kezdve London utcáin kóborol mint egy magányos farkas, de ő ezt cseppet sem bánja, mígnem találkozik három testvérrel, akiket elbűvöl rendkívüli képességeivel. Az apjukat elvesztett Molly (Izzy Meikle-Small), George (Spike White) és a szótlan Tommy (Malachy Knights) azonban anyjukkal (Jessica Hynes) épp költözni készülnek, így Mázli a családdal együtt egy álmos faluban Chuffingtonban telepedik le. A helyi gazda Mr. Thorne (John Sessions) és imádott macskája azonban nem nézi jó szemmel. Ahogy kezdenek berendezkedni, Mázli rájön, hogy Mr. Thorne valami rosszban sántikál és ráhárul a feladat hogy megvédje új családját és az egész falut.

Szívmelengető és hamisítatlan brit kaland az egész család számára, Pudsey, anglia csodakutyájának főszereplésével. A hihetetlen produkcióra képes Pudsey és gazdája, az akkor 17 éves angol diáklány Ashleigh Butler, 2012-ben a brit tehetségkutató versenyen, a Britain’s Got Talent-en kápráztatta el a nézőket és a zsűrit, elsöprő sikerű előadásukkal. A fiatal lány rendkívüli mutatványokra tanította be kedvencét és a döntőt a Mission Impossible zenéjére előadott közös, szinkron-táncos, akrobatikus műsorukkal nyerték meg.
Mázli a csodakutya (Pudsey the Dog: The Movie) - Spike White, Izzy Meikle-Small, Malachy Knights
Mázli a csodakutya (Pudsey the Dog: The Movie) poszter
Szereplők: Pudsey, David Walliams, Jessica Hynes, John Sessions, Spike White, Izzy Meikle-Small, Malachy Knights, Jamie Beamish, Hayley Joanne Bacon
Rendező: Nick Moore
Forgatókönyv: Paul Rose
Operatőr: Steel Hudson
Vágó: Dan Farrell
Zene: Simon Woodgate
Látványtervező: Kristian Milsted
Jelmez, kosztüm: Colleen Kelsall
Producer: Marshall Leviten, Rupert Preston
Stúdió: Vertigo Films, Syco Entertainment, Infinite Wisdom Studios
Forgalmazó: ADS Service Kft.
Hossz: 87 perc
Korhatár: Korhatár nélkül megtekinthető!
Linkek: IMDb

Mozipremier: 2014. december 11.

Mázli a csodakutya (Pudsey the Dog: The Movie) filmelőzetes

Hasonló filmek

Képek

  • Filmes cikk értékelése:Szavazat: 0 Átlagolt érték: 0  
Értékeld ezt a cikket:
Kiváló
Nagyon jó
Jó
Átlagos
Rossz

Kapcsolódó rovatok

MozifilmekMozipremierek