Mozifilmek
Minyonok (Minions)
A Gru filmekből megismert cuki, sárga lényecskék önálló filmet kaptak, melyből megismerhetjük a Minyonok történetét, akik már sokkal régebb óta élnek a Földön, mint mi.

A film IMDB felhasználók szerinti értékelése

Minyonok

Minions

amerikai film (2015)
animációs, családi, vígjáték
12 éven aluliak számára nem ajánlott!
A minyonok története az idők kezdetétől ered. A minyonok sárga egysejtű organizmusként kezdték, és fejlődtek a korokon át, és mindig a leggrúsabb, a legnagyratörőbb gazembereket szolgálták. De ügyetlenkedéseikkel ezeket a gazdákat (T-Rextől Napóleonig) folytonosan elveszítették, így a minyonok céltalanok és búskomorak lettek. Ha ez így ment volna tovább, biztos kihaltak volna, de aztán a büszke Kevin nagy tervvel áll elő: két önkéntesével Stuarttal és Bobbal karöltve nekivágnak a világnak, hogy megkeressék azt az új gonosz főnököt, akit fajtájuk követhet. A minyonoknak eddigi legnagyobb kihívásukkal kell szembenézniük: meg kell menteniük a minyon fajt a kipusztulástól. A trió izgalmas utazásba kezd és a jeges Antarktiszról a 60-as évek New Yorkjába jutnak, ahol rábukkannak a következő lehetséges gazdájukra a Bíbor Túlölőre, a világ első női szupergonoszára, aki az egész világot uralni akarja.

A Gru filmek (Gru, Gru 2) után a sárga kis minyonok most főszerephez jutnak és gonosz gazdájukat keresve, rengeteg kalandot ígérnek! Az Universal Pictures és az Illumination Entertainment animációs filmje, 2015. júliusban érkezik a hazai mozikba!
Minyonok (Minions) - Stuart, Kevin és Bob
Minyonok (Minions) poszter
Szereplők/Hangok: Chris Renaud (minyonok), Pierre Coffin (Kevin, Bob, Stuart), Sandra Bullock (Scarlett Overkill / Bíbor Túlölő), Jon Hamm (Herb Overkill), Katy Mixon (Tina), Hiroyuki Sanada, Jennifer Saunders (II. Erzsébet brit királynő), Dave Rosenbaum
Rendező: Kyle Balda, Pierre Coffin
Forgatókönyv: Ken Daurio, Brian Lynch, Cinco Paul
Vágó: Claire Dodgson
Zene: Heitor Pereira
Producer: Janet Healy, Christopher Meledandri
Stúdió: Illumination Entertainment
Forgalmazó: UIP-Duna Film
Hossz: 91 perc
Korhatár: 12 éven aluliaknak nem ajánlott!
Linkek: IMDb Hivatalos honlap

Mozipremier: 2015. július 9.

Minyonok (Minions) magyar szinkronos filmelőzetes

Hasonló filmek

Képek

  • Filmes cikk értékelése:Szavazat: 1 Átlagolt érték: 5
Értékeld ezt a cikket:
Kiváló
Nagyon jó
Jó
Átlagos
Rossz

Kapcsolódó rovatok

MozifilmekMozipremierek