Mozifilmek
Mancs
Igazán szórakoztató játékfilm, meseszerű látványvilággal a család minden tagja számára, melyet a hős mentőkutya Mancs története inspirált.

A film IMDB felhasználók szerinti értékelése

Mancs

magyar film (2015)
családi, kaland, játékfilm
6 éven aluliak számára nem ajánlott!
A 90-esévekben egy kisvárosban élő, első gyermeküket váró Zoli (Trill Zsolt) és Eszter (Holecskó Orsolya) élete gyökeresen megváltozik, amikor a férfi elhunyt öreg barátja után, egy hiperaktív, ördögfióka németjuhász kölyköt örököl, akit épülő hegyi házába fogad be, de felesége előtt titokban tartja. Ettől kezdve az elektroműszerészként dolgozó Zoli, minden szabadidejét a Mancsnak elnevezett kutyával tölti, remek mentőkutyává képzi, azonban hazugságai miatt otthon és a munkahelyén is egyre nagyobb bajba keveredik.

Pejó Róbert (Látogatás, Dallas Pashamende) rendező és Kántor László producer alkotását a 2006-ban elpusztult, világhírű magyar mentőkutya története ihlette, azonban a film története fiktív, a képzelet szülte. A főszerepet, Mancs gazdáját Trill Zsolt (Kaméleon, Állítsátok meg Terézanyut!, Johanna) alakítja, a hős kutya megformálója pedig Alex a németjuhász kutya. A film Zoli és Mancs első találkozásától követi nyomon a közös kalandokat, hogyan válnak összetartó, profi mentőtársakká. A Mancs szórakoztató játékfilm, meseszerű animációs betétekkel, amely kicsiket és nagyokat egyaránt lenyűgöz majd.
Mancs (2015) - Alex és Trill Zsolt
Mancs (2015) magyar film
Szereplők: Trill Zsolt, Keresztes Tamás, Holecskó Orsolya, Szacsvay László, Szarvas József, Nyári Oszkár, Pásztor Erzsi, Alex
Rendező: Pejó Róbert
Forgatókönyv: Pejó Róbert, Szy Katalin
Operatőr: Szatmári Péter
Vágó: Roszik Gergely
Zene: Márkos Albert
Látványtervező: Banovits Tamás
Jelmez, kosztüm: Breckl János
Producer: Kántor László
Stúdió: Új Budapest Filmstudió
Forgalmazó: A Company Hungary Kft.
Hossz: 92 perc
Korhatár: 6 éven aluliaknak nem ajánlott!
Linkek: IMDb

Mozipremier: 2015. január 29.

Mancs filmelőzetes

Hasonló filmek

Képek

  • Filmes cikk értékelése:Szavazat: 0 Átlagolt érték: 0  
Értékeld ezt a cikket:
Kiváló
Nagyon jó
Jó
Átlagos
Rossz

Kapcsolódó rovatok

MozifilmekMozipremierek