Mozifilmek
Törtetők (Entourage)
Az HBO sorozatából készült Törtetők mozifilmben, a filmsztár Vincent Chase barátaival első rendezésére készül, de a projekt kockázatossá válik.

A film IMDB felhasználók szerinti értékelése

Törtetők

Entourage

amerikai film (2015)
vígjáték
16 éven aluliak számára nem ajánlott!
Vincent Chase (Adrian Grenier) és barátai Eric (Kevin Connolly), Turtle (Jerry Ferrara) és Johnny (Kevin Dillon) már akkor is együtt nyomultak, amikor nem voltak nőik se pénzük. Most sokan szeretnének Vincent helyében lenni: fiatal, szexi színész Hollywoodban és nagy karrier vár rá. Barátaival együtt próbálják túlélni az Álomgyár csapdáit: igyekeznek nem bedőlni a hazugságoknak, de élvezni, mindent, amit a jómód, a szép nők és a lelkes rajongók és a ravaszkodó producerek kínálhatnak. Ám lehet, hogy még együtt sem elég erősek: hisz minél magasabban járnak, annál nagyobb a kísértés és egyre nehezebb navigálni Hollywood szeszélyes és sokszor gátlástalan világában. Főleg, hogy a filmsztár Vincent első rendezésére készül, ám a projekt kockázatossá válik, amikor kissé túllépik a tervezett költségvetést.

A Doug Ellin rendezésében készült Törtetők mozifilm, az HBO Emmy-díjas sorozatának folytatása, melyben összes főszereplő visszatér, és számos kiváló színésszel kiegészülve játsszák el azt, ami a tévés epizódok után történik.
Törtetők (Entourage) mozifilm
Törtetők (Entourage) poszter
Szereplők: Adrian Grenier, Kevin Dillon, Kevin Connolly, Jerry Ferrara, Jeremy Piven, Emmanuelle Chriqui, Rex Lee, Ronda Rousey, Scott Mescudi, Alan Dale, Emily Ratajkowski, Billy Bob Thornton, Bob Saget, Jon Favreau, Mike Tyson, Liam Neeson, Ed O'Neill, Mark Wahlberg
Rendező: Doug Ellin
Forgatókönyv: Doug Ellin, Rob Weiss
Operatőr: Steven Fierberg
Vágó: Jeff Groth
Látványtervező: Chase Harlan
Jelmez, kosztüm: Olivia Miles
Producer: Stephen Levinson, Mark Wahlberg, Rob Weiss
Stúdió: Closest to the Hole Productions, Home Box Office (HBO), Leverage Entertainment
Forgalmazó: InterCom
Hossz: 104 perc
Korhatár: 16 éven aluliaknak nem ajánlott!
Linkek: IMDb

Mozipremier: 2015. június 25.

Törtetők (Entourage) szinkronos előzetes

Hasonló filmek

Képek

  • Filmes cikk értékelése:Szavazat: 0 Átlagolt érték: 0  
Értékeld ezt a cikket:
Kiváló
Nagyon jó
Jó
Átlagos
Rossz

Kapcsolódó rovatok

Heti mozipremierekMozifilmekMozipremierek