• Akció: Sicario - A bérgyilkos
Mozifilmek
Sicario - A bérgyilkos
Az FBI ügynöknőjét (Emily Blunt) beállítják egy kormányzati fegyveres csoportba, hogy segítse az amerikai-mexikói határon elfajult kartelltevékenység ellenes harcot.

A film IMDB felhasználók szerinti értékelése

Sicario - A bérgyilkos

Sicario

amerikai film (2015)
akció, krimi, dráma
16 éven aluliak számára nem ajánlott!
Az idealista Kate Macy (Emily Blunt) FBI ügynöknőt beállítják egy elit kormányzati fegyveres csoportba, melynek célja, hogy megállítsa az amerikai-mexikói határon elfajult kartelltevékenységet. A csapat egy kolumbiai bérgyilkos, Alejandro (Benicio Del Toro) és a rejtélyes múltú Matt Graver különleges ügynök (Josh Brolin) vezetésével szigorúan titkos akcióra indul, a hírhedt Diaz klán és vezetője, a véreskezű drogbáró elfogására. A klán a könyörtelen Sonora kartell tagja, amely a drogcsempészettől az emberrabláson át a hidegvérű kivégzésekig a szervezett bűnözés minden területén jelen van a közép-amerikai régióban. A mexikói bűnbanda terjeszkedését egyre nehezebb megfékezni, a korrupcióban már több ügynök is érintett. A Ciudad Juarez felé tartó csapat kegyetlen háborúban találja magát, ahol az ellenfél semmilyen szabályt nem tisztel, őrült gyilkosok és ártatlan emberek egyaránt áldozatul esnek a sötét, alvilági küzdelemnek, amelyben tiszta eszközökkel, úgy tűnik, lehetetlen igazságot szolgáltatni. A kőkemény drogkartellek elleni háborúban könnyen elmosódnak a határok jó és a rossz között és Kate a túlélés érdekében egyre inkább megkérdőjelez mindent, amiben eddig hitt.

Denis Villeneuve, a Felperzselt föld és a Fogságban rendezője ismét egy feszült és izgalmas thrillert készített Emily Blunt, Benicio Del Toro, és Josh Brolin főszereplésével, mely a mexikói drogkartellek kőkemény világába kalauzol minket.
Sicario - A bérgyilkos (2015) Emily Blunt, Josh Brolin, Benicio Del Toro
Sicario - A bérgyilkos (2015) poszter
Szereplők: Emily Blunt, Josh Brolin, Benicio Del Toro, Victor Garber, Daniel Kaluuya, Jon Bernthal, Jeffrey Donovan, Raoul Trujillo, Julio Cedillo, Hank Rogerson, Bernardo P. Saracino, Maximiliano Hernández, Kevin Wiggins, Edgar Arreola
Rendező: Denis Villeneuve
Forgatókönyv: Taylor Sheridan
Operatőr: Roger Deakins
Vágó: Joe Walker
Zene: Jóhann Jóhannsson
Látványtervező: Patrice Vermette
Jelmez, kosztüm: Renée April
Producer: Edward McDonnell, Basil Iwanyk, Thad Luckinbill, Trent Luckinbill, Molly Smith
Stúdió: Black Label Media, Lionsgate, Thunder Road Pictures
Forgalmazó: Freeman Film
Hossz: 121 perc
Korhatár: 16 éven aluliaknak nem ajánlott!
Linkek: IMDb

Mozipremier: 2015. október 22.

Sicario - A bérgyilkos (2015) díjak és jelölések:

Cannes-i fesztivál (2015) - Arany Pálma jelölés: Denis Villeneuve

Sicario - A bérgyilkos (2015) szinkronos előzetes

Hasonló filmek

Képek

  • Filmes cikk értékelése:Szavazat: 0 Átlagolt érték: 0  
Értékeld ezt a cikket:
Kiváló
Nagyon jó
Jó
Átlagos
Rossz

Kapcsolódó rovatok

MozifilmekMozipremierek