Mozifilmek
Cowboyok (Les cowboys) francia dráma
Egy apa mindent feladva elindul, hogy megtalálja eltűnt lányát. Kontinenseken átívelő, egyre reménytelenebb útján egyetlen társa a fia.

A film IMDB felhasználók szerinti értékelése

Cowboyok

Les cowboys / Cowboys

francia film (2015)
dráma
12 éven aluliak számára nem ajánlott!
Valahol Kelet-Franciaországban, egy óriási prérin fekvő falvacskában járunk. Alain (Francois Damiens) e kisközösség meghatározó szereplője, aki egy country esten tizenhat éves lányával táncol önfeledten, miközben felesége és fia figyelik őket. Ez az utolsó alkalom, hogy együtt van a család: a lány nem sokkal később eltűnik, és Alain mindent feladva a keresésére indul. A férfi messzi helyekre jut el, kizárólag arra támaszkodva, hogy lánya Ahmeddel, egy muszlim fiúval kezdett találkozgatni az eltűnése előtt. Kontinenseken átívelő útján az egyetlen társa a fia lesz, aki elkíséri őt az egyre kilátástalanabb küldetésen, Lyontól egészen Pakisztánig. Muszlim fundamentalista vezetőkkel, amerikai fejvadásszal (John C. Reilly), terroristákkal és a távoli kultúrák hétköznapi emberével egyaránt találkoznak, hogy az eltűnt lány nyomára akadjanak.

Az elismert Thomas Bidegain, a César-díjas A próféta és az idei Arany Pálma-nyertes Dheepan – Egy menekült története forgatókönyvírójának erőteljes, ígéretes rendezői bemutatkozása, melyben a klasszikus western elemeket jelképesen használva, érzékenyen bontja ki családi drámáját és egy kitartó, mindenre kész apa küzdelmét gyermekéért.
Cowboyok (Les cowboys) Finnegan Oldfield és Francois Damiens
Cowboyok (Les cowboys) poszter
Szereplők: Francois Damiens, Finnegan Oldfield, Antonia Campbell-Hughes, John C. Reilly, Agathe Dronne, Dani Sanchez-Lopez, Ellora Torchia
Rendező: Thomas Bidegain
Forgatókönyv: Noé Debré
Operatőr: Arnaud Potier
Vágó: Géraldine Mangenot
Zene: Moritz Reich
Jelmez, kosztüm: Divya Gambhir, Nidhi Gambhir, Emmanuelle Youchnovski
Producer: Alain Attal
Stúdió: La Fabrique Films, Les Productions du Trésor
Forgalmazó: Mozinet
Hossz: 114 perc
Korhatár: 12 éven aluliaknak nem ajánlott!
Linkek: IMDb

Mozipremier: 2015. december 17.

Cowboyok (2015) feliratos előzetes

Hasonló filmek

Képek

  • Filmes cikk értékelése:Szavazat: 0 Átlagolt érték: 0  
Értékeld ezt a cikket:
Kiváló
Nagyon jó
Jó
Átlagos
Rossz

Kapcsolódó rovatok

Heti mozipremierekMozifilmekMozipremierek