Mozifilmek
Hókirálynő 2. (2014)
A bátor Gerda és kedves barátai újra visszatérnek, hogy legyőzzék a Hókirályt, akit most Orm, a kis troll szabadított rájuk füllentésével.

A film IMDB felhasználók szerinti értékelése

Hókirálynő 2.

Snezhnaya koroleva 2. Snezhnyy korol / The Snow Queen 2: The Snow King

orosz film (2014)
animációs, családi, kaland, mese
6 éven aluliak számára nem ajánlott!
Élt egyszer egy kegyetlen, fagyos szívű Hókirálynő, aki egykor dermesztő télbe borította az egész világot. Hatalmát egy jószívű, bátor kislánynak, Gerdának sikerült megtörnie, amiben segítségére volt Orm, a troll. Orm egykor a Hókirálynő szolgálatában állt, ám végül a barátai kedvéért legyőzte gyávaságát, és szembefordult a félelmetes királynővel.
Az átok megtörése után felenged a fagy, és minden visszatér a régi kerékvágásba. Orm kiszabadítja a trollokat a jég fogságából, hőstettét azonban nem meri felvállalni, nehogy kiderüljön, hogy ő igazából a Hókirálynő szolgája volt. Így hát teljes ismeretlenségben bányászként tengeti a hétköznapjait szeretett nagyija oldalán.
Egy nap a trollok királya közhírré teszi, hogy férjet keres az unokahúgának, Maribel hercegnőnek, és a kiválasztott lovag a fele királyságát is elnyeri. Orm kapva kap az alkalmon, ő is jelentkezik a próbára, de a döntő pillanatban mégis inába száll a bátorsága. Azt lódítja, egyedül győzte le a Hókirálynőt. Hazugságával olyan események láncolatát indítja el, amely újra rászabadítja a világra a gonosz fagyos erejét...

A népszerű Hókirálynő (2012) folytatásában a bátor Gerda és barátja, Orm visszatérnek, hogy ismét megmentsék a világot egy újabb fagyos katasztrófától. A Hókirálynő 2. -ben visszatérnek az első részben megismert kedves szereplők és sok-sok izgalmas kalandot és mókás pillanatot ígérnek!
Hókirálynő 2. (2014) orosz animációs, mese
Hókirálynő 2. (2014) magyar plakát
Szereplők/Hangok: Kántor Kitty (Gerda), Schnell Ádám (Orm), Faragó András (Főnök), Pusztaszeri Kornél (Király), Háda János (Hókirály)
Rendező: Aleksey Tsitsilin
Forgatókönyv: Roman Nepomnyashchiy, Vladimir Nikolaev, Aleksey Tsitsilin, Aleksey Zamyslov
Zene: Mark Willott
Producer: Timur Bekmambetov, Yuriy Moskvin, Vladimir Nikolaev, Diana Yurinova
Stúdió: Wizart Animation
Forgalmazó: Freeman Film
Hossz: 78 perc
Korhatár: 6 éven aluliaknak nem ajánlott!
Linkek: IMDb

Mozipremier: 2016. február 18.

Hókirálynő 2. (2014) hivatalos, szinkronos előzetes

Hasonló filmek

Képek

  • Filmes cikk értékelése:Szavazat: 1 Átlagolt érték: 5
Értékeld ezt a cikket:
Kiváló
Nagyon jó
Jó
Átlagos
Rossz

Kapcsolódó rovatok

MozifilmekMozipremierek