Mozifilmek
Bazi nagy görög lagzi 2. (My Big Fat Greek Wedding 2)
Egy családi titokra derül fény, ami újra arra készteti a görög Portokalos família tagjait, hogy a tettek mezejére lépjenek!

A film IMDB felhasználók szerinti értékelése

Bazi nagy görög lagzi 2.

My Big Fat Greek Wedding 2

amerikai film (2016)
vígjáték
12 éven aluliak számára nem ajánlott!
A legvidámabb és leggörögebb Portokalos család ismét visszatér, akik ragaszkodóbbak már nem is lehetnének Ian és Toula lánya, Paris nagy bánatára. A pályaválasztás előtt álló lányt egyetlen cél vezérli: minél távolabb akar kerülni túlbuzgó pereputtyától. Mindeközben Ian és Toula házassága sem a régi, szeretnének több időt tölteni kettesben, hogy felélesszék a régi tüzet. Természetesen számíthatnak a rokonság segítségére - egy kissé túlságosan is...
Hamarosan azonban nagy sokk éri Portokalosékat: kiderül, hogy a megrögzötten konzervatív családfő, Gus és felesége, Maria házassága érvénytelen. Mivel egy görög nőt sem érhet az a szégyen, hogy pártában marad, a család azonnal a tettek mezejére lép, és nekilát az esküvő megszervezésének. Újra törnek a tányérok, dübörög a sirtaki, folyik az ouzo, és összegyűlik a család egy még nagyobb, még zajosabb, még frenetikusabb Bazi nagy görög lagzira.

A világszerte nagy sikert aratott 2002-es Bazi nagy görög lagzi (My Big Fat Greek Wedding) írója és egyben főszereplője a görög származású Nia Vardalos (Toula) elkészítette a folytatást, melyben a Portokalos família ismét visszatér, hogy újra felrázza a hétköznapokat egy jó nagy adag görög vidámsággal. A filmet Kirk Jones rendezte, a producerek pedig Tom Hanks és felesége Rita Wilson.
Bazi nagy görög lagzi 2. (My Big Fat Greek Wedding 2) vígjáték
Bazi nagy görög lagzi 2. (2016) moziplakát
Szereplők: Nia Vardalos, John Corbett, Michael Constantine, Lainie Kazan, Andrea Martin, Elena Kampouris, Gia Carides, Joey Fatone, Alex Wolff, Louis Mandylor, Bruce Gray, Jayne Eastwood, Rita Wilson
Rendező: Kirk Jones
Forgatókönyv: Nia Vardalos
Operatőr: Jim Denault
Vágó: Mark Czyzewski
Zene: Christopher Lennertz
Jelmez, kosztüm: Gersha Phillips
Producer: Gary Goetzman, Tom Hanks, Rita Wilson
Stúdió: Gold Circle Films, HBO Films, Playtone
Forgalmazó: Freeman Film
Hossz: 95 perc
Korhatár: 12 éven aluliaknak nem ajánlott!
Linkek: IMDb

Mozipremier: 2016. március 31.

Bazi nagy görög lagzi 2. (2016) szinkronos előzetes

Hasonló filmek

Képek

  • Filmes cikk értékelése:Szavazat: 0 Átlagolt érték: 0  
Értékeld ezt a cikket:
Kiváló
Nagyon jó
Jó
Átlagos
Rossz

Kapcsolódó rovatok

MozifilmekMozipremierek