Mozifilmek
Robinson Crusoe (2016) animációs film
Robinson Crusoe kalandos történetét, most 3D-s animációs filmben ismerhetjük meg, ráadásul egy sereg állat szemszögéből!

A film IMDB felhasználók szerinti értékelése

Robinson Crusoe

belga, francia film (2016)
animációs, családi, kaland, vígjáték
6 éven aluliak számára nem ajánlott!
Kedd, a társaságfüggő papagáj egy apró egzotikus szigeten él mókás barátaival. Habár a sziget maga a paradicsom, Kedd semmi másról nem tud álmodozni, csak arról, hogy felfedezze a világot. Egy hatalmas vihar után barátaival egy fura szerzetet találnak a parton: Robinson Crusoe-t, Kedd pedig egyből meglátja benne a lehetőséget, hogy más szigetekre is eljusson vele... Crusoe hasonlóképpen rájön, hogy Kedd és barátai segítségével maradhat csak életben a szigeten. Az együttélés eleinte nem megy zökkenőmentesen, mert az állatok ugye nem beszélnek "emberi" nyelven. Hamarosan azonban összecsiszolódnak, ám egy nap harmonikus életüket felborítja a váratlanul felbukkanó két vadmacska, akik részt kívánnak venni a sziget irányításában...

Egy lakatlan szigeten, még egy nagy túlélő sem boldogul egyedül. Csatlakozzatok Robinson Crusoe és barátaihoz egy nagy kalandra!
A StudioCanal és az nWave Pictures közös alkotása, a klasszikus történet 3D-s animált feldolgozása. A hajótörést szenvedő Robinson Crusoe kalandját viszont most az állatok szemszögéből ismerhetjük meg!
Robinson Crusoe (2016) animációs, családi, kaland, vígjáték
Robinson Crusoe (2016) moziplakát
Szereplők/Hangok: Matthias Schweighöfer (Robinson Crusoe), Kaya Yanar (Kedd), Ilka Bessin (Rosie a tapír), Dieter Hallervorden, Aylin Tezel
Rendező: Vincent Kesteloot, Ben Stassen
Forgatókönyv: Vincent Kesteloot, Ben Stassen
Producer: Gina Gallo, Mimi Maynard, Domonic Paris, Ben Stassen, Caroline Van Iseghem
Stúdió: StudioCanal, nWave Pictures
Forgalmazó: Big Bang Media
Hossz: 89 perc
Korhatár: 6 éven aluliaknak nem ajánlott!
Linkek: IMDb

Mozipremier: 2016. április 7.

Robinson Crusoe (2016) szinkronos előzetes

Hasonló filmek

Képek

  • Filmes cikk értékelése:Szavazat: 0 Átlagolt érték: 0  
Értékeld ezt a cikket:
Kiváló
Nagyon jó
Jó
Átlagos
Rossz

Kapcsolódó rovatok

MozifilmekMozipremierek