Filmek - mozi-dvd.hu

A mestergyilkos - Feltámadás

Dátum: 2016. augusztus 03. szerda, 11:17
Rovat: Mozifilmek
Kategória: Akció
A mestergyilkos - Feltámadás (Mechanic: Resurrection)
A múltját maga mögött hagyó, profi bérgyilkos Arthur Bishop (Jason Statham), kénytelen újra harcba szállni, miután elrabolják barátnőjét.

A mestergyilkos - Feltámadás mozipremier

Mechanic: Resurrection

amerikai, francia film (2016)
akció, krimi, thriller
16 éven aluliak számára nem ajánlott!
A profi bérgyilkos Arthur Bishop (Jason Statham) azt hitte, maga mögött tudhatja a múltat, de kénytelen újra harcba szállni, miután elrabolják barátnőjét (Jessica Alba). Zsarolója nem mást, mint három gyilkosságot követel tőle, melynek végrehajtása lehetetlennek tűnik. A tiszta munkára specializálódott mestergyilkosnak azt kell tennie, amihez a legjobban ért: a gyilkosságokat balesetnek kell álcáznia. Ám ezúttal is a saját szabályai szerint játszik: összefog az egyik kiszemelt áldozattal (Tommy Lee Jones), hogy a segítségével együtt kiiktassák ellenségeiket, és kiszabadítsák a foglyul ejtett lányt. A hidegvérű gyilkost ezúttal semmi sem állíthatja meg. Ez az ügy sokkal személyesebb, mint eddigi bármelyik küldetése.

Jason Statham ismét visszatér a a kemény bérgyilkos Arthur Bishop szerepében és ezúttal sem kímél senkit. Látványos akciófilmben partnerét Jessica Alba, szövetségesét Tommy Lee Jones, ellenségét pedig Sam Hazeldine játssza.
A Simon West által rendezett A mestergyilkos (2011) folytatásában most Dennis Gansel ült a rendezői székbe. Az első rész az 1972-ben, Charles Bronson főszereplésével készült, Mestergyilkos remake-je volt.
A mestergyilkos - Feltámadás (2016) Jason Statham
A mestergyilkos - Feltámadás (2016) poszter
Szereplők: Jason Statham, Tommy Lee Jones, Jessica Alba, Michelle Yeoh, Sam Hazeldine, Natalie Burn, John Cenatiempo, Raicho Vasilev, Aaron Brumfield, Tomer Oz, Yayaying Rhatha Phongam, Geoffrey Giuliano
Rendező: Dennis Gansel
Forgatókönyv: Philip Shelby, Tony Mosher
Operatőr: Daniel Gottschalk
Vágó: Ueli Christen, Michael J. Duthie, Todd E. Miller
Zene: Mark Isham
Látványtervező: Sebastian T. Krawinkel, Antonello Rubino
Producer: David Winkler, John Thompson, Robert Earl, William Chartoff
Stúdió: Chartoff-Winkler Productions, Davis-Films, ME2 Productions
Forgalmazó: Freeman Film
Hossz: 100 perc
Korhatár: 16 éven aluliaknak nem ajánlott!
Linkek: IMDb
Mozipremier: 2016. szeptember 1.