Mozifilmek
Tapló Télapó 2. (Bad Santa 2)
A kapzsiságtól, gyűlölettől, na és persze olcsó whisky-től fűtött Willie ismét összefog társával, hogy kirámoljanak egy jótékonysági szervezetet.

A film IMDB felhasználók szerinti értékelése

Tapló Télapó 2.

Bad Santa 2

amerikai film (2016)
vígjáték
16 éven aluliak számára nem ajánlott!
Az életunt, folyton morcos szeszkazán, az áruházi Télapóként gályázó Willie Soke (Billy Bob Thornton) sosem nyugszik: mindig valami pénzes melón töri a fejét. Ezúttal is kapva kap a kínálkozó alkalmon, és újra összeáll a sittről nemrég szabadult apró tettestársával, Marcusszal (Tony Cox), hogy karácsony este kiraboljanak egy chicagói jótékonysági intézményt. Velük tart az immár felnőtt korba lépő pufók és jó kedélyű kölyök is (Brett Kelly), a 110 kilós napsugár, aki még a taplóságáról elhíresült Willie-ből is képes némi emberséget kicsikarni.
Az eseményeket Willie szabad szájú anyja (Kathy Bates), is jól felforgatja, aki a bűnözésben nem ismer tréfát és aki számára az erkölcs sosem volt akadály. És ha ez még nem lenne elég, a kapzsiságtól fűtött anti-Télapó vágyait alaposan felkorbácsolja a jótékonysági intézmény vezetője, a csinos és igen formás Diane (Christina Hendricks), akinek aranyból van a szíve és acélból a libidója.

Ezt a karácsonyt sem ússzuk meg szárazon... A 2003-ban nagy sikerrel bemutatott Tapló télapó után, Billy Bob Thornton ismét visszatér a mozikba kedvenc rabló Mikulás szerepében! Természetesen vele tart apró méretű társát játszó Tony Cox, a kövér gyereket alakító Brett Kelly, valamint az új vígjátékban csatlakozik hozzájuk a nagyszerű Kathy Bates és Christina Hendricks is. Készülj a legőrültebb poénokra!
Tapló Télapó 2. (2016) Billy Bob Thornton, Tony Cox, Kathy Bates
Tapló Télapó 2. (Bad Santa 2) plakát
Szereplők: Billy Bob Thornton, Tony Cox, Kathy Bates, Christina Hendricks, Brett Kelly, Ryan Hansen, Jeff Skowron, Jenny Zigrino, Cristina Rosato, Mike Starr, Valérie Wiseman
Rendező: Mark Waters
Forgatókönyv: Johnny Rosenthal, Shauna Cross
Operatőr: Theo van de Sande
Vágó: Travis Sittard
Zene: Lyle Workman
Látványtervező: Isabelle Guay
Jelmez, kosztüm: Mario Davignon
Producer: Andrew Gunn, Geyer Kosinski
Stúdió: Broad Green Pictures, Ingenious Media, Miramax
Forgalmazó: Freeman Film
Hossz: 92 perc
Korhatár: 16 éven aluliaknak nem ajánlott!
Linkek: IMDb

Mozipremier: 2016. november 24.

Tapló Télapó 2. (Bad Santa 2) szinkronos előzetes

Hasonló filmek

Képek

  • Filmes cikk értékelése:Szavazat: 0 Átlagolt érték: 0  
Értékeld ezt a cikket:
Kiváló
Nagyon jó
Jó
Átlagos
Rossz

Kapcsolódó rovatok

MozifilmekMozipremierek