Mozifilmek
Elveszve Párizsban (Lost in Paris)
Fiona először látogat Párizsba, hogy segítsen nénikéjének, ám Martha eltűnt, ráadásul mindenét elveszíti, amikor beleesik a Szajnába.

A film IMDB felhasználók szerinti értékelése

Elveszve Párizsban

Paris pieds nus / Lost in Paris

francia, belga film (2016)
vígjáték
12 éven aluliak számára nem ajánlott!
A kanadai Fiona egy nap levelet kap Párizsban élő nagynénjétől Martha-tól, amiben a rég nem látott rokon arra kéri, segítsen neki, mert öregek otthonába akarják dugni. A fiatal lány rögtön a francia fővárosba utazik, ahol egyhamar elveszíti minden holmiját, amikor szerencsétlenül beesik a Szajnába, ráadásul a nénikéjét sem találja sehol. És a katasztrófák sora ezzel még nem ért véget, mert a lányt üldözni kezdi a szerelmével egy levakarhatatlan hajléktalan, aki végül a segítségére lesz, hogy felvegye a város ritmusát, és megtalálja nagynénjét.

Fiona Gordon, Dominique Abel, Emmanuelle Riva és Pierre Richard főszereplésével készült Elveszve Párizsban, Dominique Abel és Fiona Gordon rendezőpáros legújabb vígjátéka, melyben hozzák a Rumba és A tündér című filmekben megszokott stílust és humort.
Elveszve Párizsban (2016) francia, belga vígjáték
Elveszve Párizsban (2016) poszter
Szereplők: Fiona Gordon, Dominique Abel, Emmanuelle Riva, Pierre Richard, Emmy Boissard Paumelle, Céline Laurentie, Charlotte Dubery, David Palatino, Frédéric Meert, Guillaume Delvingt, Philippe Martz, Olivier Parenty, Fabrice Milich, Jean Loison, Annabelle Cocollos, Bruno Romy, Mika Romy Cocollos, Ivan Le Goff, Jessica Hinds, Isabelle de Hertogh, Dominique Pozzetto, Michel Vivier, Alice Véret, Balla Gagny Diop, Brigitte Lucas, Grégory Legeai, Salifou Bangoura, Sarah Bensoussan, Françoise Lauwerie, Roberta Casa Nova
Rendező: Dominique Abel, Fiona Gordon
Forgatókönyv: Dominique Abel, Fiona Gordon
Operatőr: Claire Childeric, Jean-Christophe Leforestier
Vágó: Sandrine Deegen
Látványtervező: Nicolas Girault
Jelmez, kosztüm: Claire Dubien
Producer: Dominique Abel, Tanguy Dekeyser, Charles Gillibert, Fiona Gordon, Genevieve Lemal, Philippe Logie, Christie Molia
Stúdió: Courage Mon Amour, CG Cinéma
Forgalmazó: ADS Service Kft.
Hossz: 83 perc
Korhatár: 12 éven aluliaknak nem ajánlott!
Linkek: IMDb

Mozipremier: 2017. április 27.

Elveszve Párizsban (2016) magyar feliratos előzetes

Hasonló filmek

Képek

  • Filmes cikk értékelése:Szavazat: 0 Átlagolt érték: 0  
Értékeld ezt a cikket:
Kiváló
Nagyon jó
Jó
Átlagos
Rossz

Kapcsolódó rovatok

MozifilmekMozipremierek