• Sci-fi: A majmok bolygója - Háború
Mozifilmek
A majmok bolygója - Háború (War for the Planet of the Apes)
Elérkezett a döntő ütközet, mely meghatározza mindkét faj és a bolygó jövőjét. Az emberiségnek nincs több esélye, ha veszít, végképp eltűnik a Föld színéről.

A film IMDB felhasználók szerinti értékelése

A majmok bolygója - Háború

War for the Planet of the Apes

amerikai film (2017)
akció, kaland, dráma, sci-fi, thriller
16 éven aluliak számára nem ajánlott!
A majmok túlszárnyalták az embereket. Ami jó szándékú kísérletnek indult, az teljes hatalomátvétellé vált: immár az értelmes emberszabásúak a Föld urai. A városok elnéptelenedtek, a menekülőkkel nem tudni, mi történt, és a kevés életben maradt ember kis csapatokra szakadva bujkál... amíg bír. És készülődik.
A háború ugyanis elkerülhetetlen. Caesar, a harcedzett és szuperintelligens óriásgorilla, aki nagyon sokat szenvedett az emberek rabságában nem tud felejteni és nem akar megbocsátani. Amikor konfliktusba kerülnek a kegyetlen ezredes (Woody Harrelson) csapatával, a majmok óriási veszteségeket szenvednek, Caesar sötétebb ösztönével küzd, mely véres bosszúra vezetnék őt és seregét. Mindkét fél tudja, hogy ez lesz a döntő ütközet és az emberiségnek nincs több esélye. Ha most kudarcot vall, végképp eltűnik a Föld színéről.

A különlegesen sikeres előző két rész után (A majmok bolygója: Lázadás, A majmok bolygója: Forradalom) Matt Reeves rendezésében elkészült a folytatás! Ez a film nem majmolja, hanem mindenben felülmúlja az előzményeit – és a stúdió máris bejelentette, hogy nagy sikerre készül, és a sorozat folytatódni fog.
A majmok bolygója - Háború (2017)
A majmok bolygója - Háború (2017) poszter
Szereplők: Toby Kebbell, Andy Serkis, Judy Greer, Woody Harrelson, Amiah Miller, Steve Zahn, Ty Olsson, Sara Canning, Terry Notary, Max Lloyd-Jones, Aleks Paunovic, Devyn Dalton, Karin Konoval, Alessandro Juliani, Gabriel Chavarria, Mercedes de la Zerda, Michael Adamthwaite, Chad Rook, Timothy Webber, James Pizzinato, Lauro Chartrand, Dean Redman, Steve Baran, Rhys Williams, Sandy Robson, Albert Nicholas, Billy Wickman, Michael Germant, Emmanuel Amadeo Badal, Yuri Zackoqv
Rendező: Matt Reeves
Forgatókönyv: Mark Bomback, Rick Jaffa, Matt Reeves, Amanda Silver
Operatőr: Michael Seresin
Vágó: William Hoy, Stan Salfas
Zene: Michael Giacchino
Látványtervező: James Chinlund
Jelmez, kosztüm: Melissa Bruning
Producer: Mark Bomback, Peter Chernin, Dylan Clark, Rick Jaffa, Mary McLaglen, Amanda Silver, Ryan Stafford
Stúdió: Chernin Entertainment, 20th Century Fox
Forgalmazó: InterCom
Hossz: 90 perc
Korhatár: 16 éven aluliaknak nem ajánlott!
Linkek: IMDb

Mozipremier: 2017. július 13.

A majmok bolygója - Háború (2017) szinkronos előzetes 1

Hasonló filmek

Képek

  • Filmes cikk értékelése:Szavazat: 0 Átlagolt érték: 0  
Értékeld ezt a cikket:
Kiváló
Nagyon jó
Jó
Átlagos
Rossz

Kapcsolódó rovatok

MozifilmekMozipremierek