Mozifilmek
Pappa pia (2017) romantikus, vígjáték, musical
Papi kiöregedett rockzenész és egy csónakház az otthona. Amikor a környék nagymenője meg akarja tőle szerezni, unokájához fordul segítségért.

A film IMDB felhasználók szerinti értékelése

Pappa pia

Pappa Pia

magyar film (2017)
romantikus, vígjáték, musical
12 éven aluliak számára nem ajánlott!
Legyőzheti Dávid Góliátot? Állítólag igen, de aki biztosra megy, inkább ellene fogadjon. A kicsi és gyenge és pénztelen többnyire alulmarad, amikor szembeszáll valakivel, aki gazdagabb és hatalmasabb - és néhány nagyra nőtt, kopaszra borotvált alkalmazottja kíséri mindenhova.
Papi (Nagy Feró) a világ legkedvesebb nyugdíjas linkje, aki mindenkinek tartozik és csak a jókedvét ajánlhatja törlesztés helyett. Már laknia sincs hol, egy lepukkant Duna-parti csónakházban húzza meg magát. Ám szomszédja, egy menő szuperdiszkó tulajdonosa, Wizy (Stohl András) most ezt is elvenné tőle, hogy valami csilivili buliplázát építtessen a parton. Az öreg nem esik kétségbe, de fogalma sincs, mit csináljon, úgyhogy a bonyolultabb megoldást választja: segítséget kér az unokájától, Tomitól (Szabó Kimmel Tamás). A srác legalább olyan link, mint a nagyapja, viszont sokkal sármosabb - és habozás nélkül hívja a haverjait.
A pesti vagányok, bohémek és egyéb szélfútta figurák tarkabarka csapata szembeszáll Wizy zsoldosaival meg bombázó, de jéghideg alvezérével, és megkísérli a lehetetlent: a csónakházból átmenetileg romkocsmát varázsolnak, hogy összegyűjtsék a túléléshez szükséges összeget.
A kedvük jó, az esélyeik rosszak - de ha egy romantikus vígjátékban mindenki zenész és/vagy szerelmes, akkor bármi megtörténhet. És addig is szól néhány ismerős, mégis egészen átalakult sláger...

Csupó Gábor romantikus, vígjáték, musicalje Szabó Kimmel Tamás, Nagy Feró, Ostorházi Bernadett, Stohl András, Kováts Vera, Reviczky Gábor főszereplésével. Zenés-táncos filmje a hetvenes és nyolcvanas évek slágerei előtt tiszteleg, melyek modern köntösben csendülnek most fel.
Pappa pia (2017) Csupó Gábor filmje
Pappa pia (2017) plakát
Szereplők: Szabó Kimmel Tamás, Nagy Feró, Ostorházi Bernadett, Stohl András, David Z. Miller, Kováts Vera, Szabó Simon, Mózes András, Dobó Kata, Molnár Piroska, Tolnai Klári, Zsurzs Kati, Björn Freiberg, Reviczky Gábor
Rendező: Csupó Gábor
Forgatókönyv: Divinyi Réka
Operatőr: Tóth Zsolt
Vágó: Csillag Mano
Zene: a hetvenes évek legjobbjai
Látványtervező: Szabolcs János
Producer: Kálomista Gábor, Tőzsér Attila
Forgalmazó: InterCom
Hossz: 90 perc
Korhatár: 12 éven aluliaknak nem ajánlott!
Linkek: IMDb

Mozipremier: 2017. augusztus 15.

Pappa pia (2017) előzetes

Hasonló filmek

Képek

  • Filmes cikk értékelése:Szavazat: 1 Átlagolt érték: 5
Értékeld ezt a cikket:
Kiváló
Nagyon jó
Jó
Átlagos
Rossz

Kapcsolódó rovatok

MozifilmekMozipremierek