Mozifilmek
Az ígéret (The Promise)
Az Ottomán birodalom végnapjai idején, szerelmi háromszög alakul ki egy fiatal orvostanhallgató, egy amerikai újságíró és egy csodálatosan szép nő között.

A film IMDB felhasználók szerinti értékelése

Az ígéret

The Promise

amerikai, spanyol film (2016)
történelmi, romantikus, dráma
12 éven aluliak számára nem ajánlott!
Az ígéret megtörtént eseményeket feldolgozó, nagyszabású történelmi film, amely az Ottomán birodalom végnapjai idején játszódik. Itt alakul ki egy szerelmi háromszög egy fiatal orvostanhallgató (Oscar Isaac), egy amerikai újságíró (Christian Bale) és egy csodálatosan szép nő (Charlotte Le Bon) között. A nő és a kegyeiért versengő férfiak egy idő után már saját életükért is versenyt futnak a háttérben mind jobban forrongó fegyveres konfliktusban, s kalandos útjuk során igyekeznek épségben elhagyni az országot.

Az Oscar-díjas Terry George (Hotel Ruanda) megtörtént eseményeken alapuló filmje az Oscar-díjas Christian Bale, a Golden Globe-díjas Oscar Isaac és a César-díjra jelölt Charlotte Le Bon főszereplésével. A forgatókönyvet Terry George az Oscar-díjra jelölt Robin Swicorddal írta (Benjamin Button különös élete, Egy gésa emlékiratai).
Az ígéret (The Promise) Oscar Isaac és Charlotte Le Bon
Az ígéret (The Promise) poszter
Szereplők: Oscar Isaac, Charlotte Le Bon, Christian Bale, Daniel Giménez Cacho, Shohreh Aghdashloo, Marwan Kenzari, Angela Sarafyan, Tom Hollander, Numan Acar, Igal Naor, Milene Mayer, Tamer Hassan, Alicia Borrachero, Abel Folk, Jean Reno, James Cromwell, Kevork Malikyan, Lucía Zorrilla, Roman Mitichyan, Carlos Miranda, Armin Amiri, Stewart Scudamore, Andrew Tarbet, Aharon Ipalé, Masis Kouyoumdjian, Shnorhk Sargsyan, Abdelali El Aziz, Aaron Neil, James Chanos, Anthony Rotsa
Rendező: Terry George
Forgatókönyv: Terry George, Robin Swicord
Operatőr: Javier Aguirresarobe
Vágó: Steven Rosenblum
Zene: Gabriel Yared
Látványtervező: Benjamín Fernández
Jelmez, kosztüm: Pierre-Yves Gayraud
Producer: Mark Albela, Alison Beckett, Ian Bedford, Eric Esrailian, Carla Garapedian, Patricia L. Glaser, William Horberg, Kirk Kerkorian, Anthony Mandekic, Edw
Stúdió: Babieka, Survival Pictures, Wonderful Films
Forgalmazó: Vertigo Média Kft.
Hossz: 133 perc
Korhatár: 12 éven aluliaknak nem ajánlott!
Linkek: IMDb

Mozipremier: 2017. augusztus 17.

Az ígéret (The Promise) szinkronos előzetes

Hasonló filmek

Képek

  • Filmes cikk értékelése:Szavazat: 0 Átlagolt érték: 0  
Értékeld ezt a cikket:
Kiváló
Nagyon jó
Jó
Átlagos
Rossz

Kapcsolódó rovatok

MozifilmekMozipremierek