• Sci-fi: Terminátor 2. - Az ítélet napja 3D
Mozifilmek
Terminátor 2. - Az ítélet napja 3D (1991) akció, sci-fi
James Cameron 4 Oscar-díjas, kultikus sci-fi-akciófilmje digitálisan felújítva, 3D-ben tér vissza a mozikba, az eredeti 91-es magyar szinkronnal!

A film IMDB felhasználók szerinti értékelése

Terminátor 2. - Az ítélet napja 3D

Terminator 2: Judgment Day

amerikai, francia film (1991)
akció, sci-fi, thriller
16 éven aluliak számára nem ajánlott!
1997. augusztus 29-én kitört a harmadik világháború. Ennek a háborúnak 3 milliárd áldozata volt. Ami az emberiségből megmaradt, hamarosan újabb iszonyattal kell szembenézzen: a gépek elleni háborúval. S most a Skynet gépei egy új Terminátort terveztek, aminek csak egyetlen feladata van: elpusztítani John Connor-t, a gépek elleni harc vezetőjét. S minthogy a tervezés időpontjában a tudomány már képes az időutazásra, a Terminátort visszaküldik az időben, hogy John-t még gyerekkorában pusztítsa el. Az emberek azonban szintén felkészültek az eseményre. S ők is visszaküldtek egy Terminátort az időben, aminek az a feladata, hogy megvédje az ifjú John Connort. John Connor tehát tinédzser még, amikor életében megjelenik a két Terminátor, hogy végzetes összecsapásban számoljanak le egymással.

26 évvel az eredeti bemutatója után visszatér a mozivásznakra minden idők egyik legjobb, 4 Oscar-díjas akció-scifije, a kultikus, a Terminator 2 – Az ítélet napja, egy vadonatúj digitális restaurációt követően, 3D-ben, az eredeti '91-es magyar szinkronnal. A felújítási projektet az elejétől a végéig személyesen James Cameron felügyelte, aki ezúttal sem hazudtolta meg maximalizmusát. Magyarországon szeptember 14-től országszerte több mint húsz filmszínházban láthatja a közönség a filmtörténeti klasszikusok újra-bemutatására specializált Pannonia Entertainment jóvoltából.
Terminátor 2. - Az ítélet napja (1991) Edward Furlong, Arnold Schwarzenegger
Terminátor 2. - Az ítélet napja 3D (Terminator 2: Judgment Day) poszter
Szereplők: Arnold Schwarzenegger, Linda Hamilton, Edward Furlong, Robert Patrick, Earl Boen, Joe Morton, S. Epatha Merkerson, Castulo Guerra, Danny Cooksey, Jenette Goldstein, Xander Berkeley, Leslie Hamilton Gearren, Ken Gibbel, Robert Winley, Peter Schrum, Shane Wilder, Michael Edwards, Jared Lounsbery, Casey Chavez, Ennalls Berl, Don Lake, Richard Vidan, Tom McDonald, Jim Palmer, Gerard G. Williams, Gwenda Deacon, Don Stanton, Dan Stanton, Colin Patrick Lynch, Noel Evangelisti
Rendező: James Cameron
Forgatókönyv: James Cameron, William Wisher Jr.
Operatőr: Adam Greenberg
Vágó: Conrad Buff IV, Dody Dorn, Mark Goldblatt, Richard A. Harris
Zene: Brad Fiedel
Látványtervező: Joseph C. Nemec III
Jelmez, kosztüm: Marlene Stewart
Producer: Stephanie Austin, James Cameron, Gale Anne Hurd, Mario Kassar, B.J. Rack
Stúdió: Carolco Pictures, Pacific Western, Lightstorm Entertainment
Forgalmazó: Pannonia Entertainment Ltd.
Hossz: 137 perc
Korhatár: 16 éven aluliaknak nem ajánlott!
Linkek: IMDb

Mozipremier: 2017. szeptember 14.

Terminátor 2. - Az ítélet napja 3D (Terminator 2: Judgment Day) szinkronos HD előzetes

Hasonló filmek

Képek

  • Filmes cikk értékelése:Szavazat: 0 Átlagolt érték: 0  
Értékeld ezt a cikket:
Kiváló
Nagyon jó
Jó
Átlagos
Rossz

Kapcsolódó rovatok

MozifilmekMozipremierek