Mozifilmek
Boldog halálnapot! (Happy Death Day) horror, thriller
Az egyetemista Tree újra és újra átéli azt a napot, melynek végén brutálisan meggyilkolják. Csak akkor vethet véget pokoljárásának, ha kideríti gyilkosa kilétét.

A film IMDB felhasználók szerinti értékelése

Boldog halálnapot!

Happy Death Day

amerikai film (2017)
horror, misztikus, thriller
16 éven aluliak számára nem ajánlott!
Az egyetemista Tree (Jessica Rothe) születésnapja reggelén zavartan ébred aktuális egyéjszakás kalandja, Carter mellett (Israel Broussard). A furcsa reggel után mit sem sejtve éli tovább a diákok megszokott életét, míg nem este brutálisan meggyilkolja egy álarcos idegen...aztán másnap újra ott ébred Carter mellett összezavarodva. Nem érti mi történt és hogyan élhette túl a tegnap esti támadást. Úgy hiszi, hogy különös erők játékszerévé vált: Tree nap mint nap újraéli a rémes születésnapot, mely mindig brutális halálával ér véget. Félelmeit legyőzve rá kell jönnie ki lehet a támadója. Ha letépheti róla az álarcot, véget vethet pokoljárásának, ám ha nem, örökre az eszement időhurok rabja marad.

A Bloomhouse produkciós cég a Whiplash, a Széttörve és a Tűnj el! sikere után egy újabb eredeti és izgalmas filmmel lepi meg a mozinézőket Jessica Rothe és Israel Broussard főszereplésével.
Boldog halálnapot! (Happy Death Day) Jessica Rothe
Boldog halálnapot! (Happy Death Day) poszter
Szereplők: Jessica Rothe, Israel Broussard, Ruby Modine, Charles Aitken, Laura Clifton, Jason Bayle, Rob Mello, Rachel Matthews, Ramsey Anderson, Brady Lewis, Phi Vu, Tenea Intriago, Blaine Kern III, Cariella Smith, Jimmy Gonzales, Billy Slaughter, Donna Duplantier, GiGi Erneta, Lindsey G. Smith, Dane Rhodes, Caleb Spillyards, Missy Yager, Tran Tran, Joseph Angelette, John Garcia, Julia Holt, Alexander Christopher Jones, Emily LaGroue, Quintin McKemie II, James Miller
Rendező: Christopher Landon
Forgatókönyv: Scott Lobdell
Operatőr: Toby Oliver
Vágó: Gregory Plotkin
Zene: Bear McCreary
Látványtervező: Cece Destefano
Jelmez, kosztüm: Meagan McLaughlin
Producer: John Baldecchi, Jason Blum, Jeanette Brill, Phillip Dawe, Angela Mancuso, Seth William Meier, Couper Samuelson, Beatriz Sequeira, Ryan Turek
Stúdió: Blumhouse Productions, Digital Riot Media, Vesuvius Productions
Forgalmazó: UIP-Duna Film
Hossz: 96 perc
Korhatár: 16 éven aluliaknak nem ajánlott!
Linkek: IMDb

Mozipremier: 2017. november 16.

Boldog halálnapot! (Happy Death Day) szinkronos előzetes

Hasonló filmek

Képek

  • Filmes cikk értékelése:Szavazat: 1 Átlagolt érték: 1
Értékeld ezt a cikket:
Kiváló
Nagyon jó
Jó
Átlagos
Rossz

Kapcsolódó rovatok

MozifilmekMozipremierek