Mozifilmek
Hét nővér (Seven Sisters)
A túlnépesedés miatt, egy családnak csak egy gyermeke lehet. Hogy megvédje unokáit, Terrence Settman a hét ikerlányt egy személyazonosság alatt neveli.

A film IMDB felhasználók szerinti értékelése

Hét nővér

What Happened to Monday / Seven Sisters

amerikai, angol, francia, belga film (2017)
akció, krimi, dráma, sci-fi, thriller
18 éven aluliak számára nem ajánlott!
A közeljövőben a túlnépesedés és az ezzel járó éhínség arra kényszeríti a kormányokat, hogy drasztikus lépésként bevezetik a Csak-egy-gyerek törvényt, amelynek értelmében a családoknak mindössze egy gyerekük lehet. Az állam különleges megfigyelési hálózattal igyekszik betartatni a jogszabályt, s mindenkitől elveszik a többedik szülötteket. Terrence Settman-nek különleges kihívást jelent, hogy hét, egymásra tökéletesen hasonlító lányunokáját úgy nevelje fel, hogy az senkinek ne szúrjon szemet. A lányok egy személyi azonosság alatt élnek, mindegyikük hetente csak egyszer mehet el otthonról, a testvérek többi napi cselekedeteinek figyelembevételével. Egy nap egyikük nem megy haza, ezzel láncreakciót elindítva a többi testvér életében.

Tommy Wirkola norvég rendező izgalmas, disztópikus akció, sci-fi, thrillere a BAFTA-díjra jelölt Noomi Rapace, a hatszoros Oscar-jelölt Glenn Close és a kétszeres Oscar-jelölt Willem Dafoe főszereplésével.
Hét nővér (2017) Noomi Rapace
Hét nővér (Seven Sisters) poszter
Szereplők: Noomi Rapace, Glenn Close, Willem Dafoe, Marwan Kenzari, Christian Rubeck, Pal Sverre Hagen, Tomiwa Edun, Cassie Clare, Cameron Jack, Clara Read, Kirsty Averton, Lucy Pearson, Nadiv Molcho, Elijah Ungvary, Vegar Hoel, Madalin Dragan, Stig Frode Henriksen, Daniel Berge Halvorsen, Ioachim Ciobanu, Alexandre Nguyen, Sanny Dahlbeck, Luca Ciubotaru, Lara Decaro, Marie Everett, Joseph A. Hodges, Cecilie Mosli, Ørjan Gamst, Judith Bogner, Suzy Bastone, Vinta Morgan
Rendező: Tommy Wirkola
Forgatókönyv: Max Botkin, Kerry Williamson
Operatőr: José David Montero
Vágó: Martin Stoltz
Zene: Christian Wibe
Látványtervező: Joseph A. Hodges
Jelmez, kosztüm: Oana Paunescu
Producer: Max Botkin, Raffaella De Laurentiis, Serge de Poucques, Thierry Desmichelle, Matthew Feitshans, Fabrice Gianfermi, Sylvain Goldberg, Hester Hargett, N
Stúdió: Nexus Factory, Raffaella Productions, SND Films
Forgalmazó: Vertigo Média Kft.
Hossz: 123 perc
Korhatár: 18 éven aluliaknak nem ajánlott!
Linkek: IMDb

Mozipremier: 2017. november 23.

Hét nővér (Seven Sisters) szinkronos előzetes

Hasonló filmek

Képek

  • Filmes cikk értékelése:Szavazat: 1 Átlagolt érték: 5
Értékeld ezt a cikket:
Kiváló
Nagyon jó
Jó
Átlagos
Rossz

Kapcsolódó rovatok

MozifilmekMozipremierek