Mozifilmek
Doktor Knock (2017) romantikus, vígjáték
Szélhámos érkezik egy kis francia faluba, ahol orvosnak adja ki magát és elhiteti a lakókkal, hogy nem is olyan egészségesek mint gondolják.

A film IMDB felhasználók szerinti értékelése

Doktor Knock

Knock

francia, belga film (2017)
romantikus, vígjáték
12 éven aluliak számára nem ajánlott!
Az ötvenes években egy szélhámos érkezik Saint-Maurice-ba, egy bájos kis francia hegyi faluba, ahol orvosnak adja ki magát. Doktor Knock karizmatikus és megnyerő férfi, ezért gyorsan nagy népszerűségre tesz szert, s meggyógyít mindenkit, legyen az illető beteg, vagy makkegészséges. Az egyébként egészséges falu lakóinak ravaszul mindenféle egzotikus (képzeletbeli) betegségeket talál ki, s az emberek lassan, de biztosan erősen hipochonderek lesznek. Berendezkedve, a falu bizalmát megszerezve, úgy érzi révbe ért és új életet kezdhet, ám két dologgal nem számolt: rátalál a szerelem, miközben sötét múlja is lebukással fenyegeti.

Lorraine Lévy (Barátaim, szerelmeim) az 1951-ben már megfilmesített, Jules Romains 1923-as szatirikus színdarabját vitte újra filmvászonra, a világsztárrá vált Omar Sy (Életrevalók, Derült égből apu, Samba) és Ana Girardot (Visszajárók, Legközelebb a szívre célzok, Escobar) főszereplésével.
Doktor Knock (2017) francia vígjáték Omar Sy főszereplésével
Doktor Knock (2017) poszter
Szereplők: Omar Sy, Alex Lutz, Ana Girardot, Sabine Azéma, Pascal Elbé, Audrey Dana, Michel Vuillermoz, Christian Hecq, Hélène Vincent, Andréa Ferréol, Rufus, Nicolas Marié, Sébastien Castro, Christine Murillo, Yves Pignot
Rendező: Lorraine Lévy
Író: Jules Romains
Forgatókönyv: Lorraine Lévy
Operatőr: Emmanuel Soyer
Vágó: Sylvie Gadmer
Zene: Cyrille Aufort
Látványtervező: Françoise Dupertuis
Jelmez, kosztüm: Pierre-Jean Larroque
Producer: Emilien Bignon, Jacques-Henri Bronckart, Olivier Bronckart, Christine De Jekel, Olivier Delbosc, Philippe Logie, Marc Missonnier
Stúdió: Curiosa Films, Moana Films, Mars Films
Forgalmazó: Vertigo Média Kft.
Hossz: 113 perc
Korhatár: 12 éven aluliaknak nem ajánlott!
Linkek: IMDb

Mozipremier: 2017. december 21.

Doktor Knock (Knock) magyar feliratos előzetes

Hasonló filmek

Képek

  • Filmes cikk értékelése:Szavazat: 1 Átlagolt érték: 5
Értékeld ezt a cikket:
Kiváló
Nagyon jó
Jó
Átlagos
Rossz

Kapcsolódó rovatok

MozifilmekMozipremierek