Filmek - mozi-dvd.hu

Ferdinánd

Dátum: 2017. december 14. csütörtök, 15:16
Rovat: Mozifilmek
Kategória: Animációs
Ferdinánd (2017)
Ferdinánd egy hatalmas bika, de nagy szívvel. Miután egy félreértés miatt veszélyessé nyilvánítják és elviszik az arénába, mindent megtesz, hogy hazajusson.

Ferdinánd mozipremier

Ferdinand

amerikai film (2017)
animációs, kaland, vígjáték, családi
6 éven aluliak számára nem ajánlott!
Ferdinánd egy termetes bika, ijesztő szarvakkal, ám annál hatalmasabb szívvel, aki imádja a virágokat és a légynek sem tudna ártani. Miután tévedésből felbőszült fenevadnak titulálják, befogják és elhurcolják otthonából egy arénába, Ferdinánd mindent elkövet, hogy hazajusson családjához, s szökéséhez szedett-vedett csapatot is verbuvál. A spanyol vidéken játszódó animációs filmből az is kiderül, hogy nem a külső alapján kell ítélkezni és néha páratlan dolgok rejlenek egy párosujjú patásban.

A Jégkorszak és a Rio filmeket is készítő Blue Sky Studios új alkotása, az amerikai Munro Leaf 1936-ban megjelent The Story of Ferdinand című gyerekkönyv alapján készült. A hatalmas, de nagyszívű bika története felhőtlen és nagyszerű szórakozást garantál az egész családnak!
Ferdinánd (2017) animációs film
Ferdinánd (2017) poszter
Szereplők/Hangok: Jack Gore, Jet Jurgensmeyer, Nile Diaz, Colin H. Murphy, Carlos Saldanha, Jeremy Sisto, Bobby Cannavale, Raúl Esparza, Luis Carlos de La Lombana, Juanes, Jerrod Carmichael, Julia Scarpa Saldanha, John Cena, Lily Day, Rafael Scarpa Saldanha, Karla Martínez, Jordi Caballero, Maria Peyramaure, Nazanin Homa, Andreas A. Esparza, James Palumbo, Bernardo de Paula, Belita Moreno, Kate McKinnon, Anthony Anderson, Peyton Manning, David Tennant, Tim Nordquist, Gina Rodriguez, Daveed Diggs Rendező: Carlos Saldanha
Író: Munro Leaf
Forgatókönyv: Ron Burch, David Kidd, Don Rhymer, Robert L. Baird, Tim Federle, Brad Copeland
Operatőr: Renato Falcão
Vágó: Harry Hitner
Zene: John Powell
Producer: Bruce Anderson, John Davis, Lori Forte, Lisa Marie Stetler, Chris Wedge
Stúdió: Blue Sky Studios, Davis Entertainment, Twentieth Century Fox Animation
Forgalmazó: Fórum Hungary
Hossz: 106 perc
Korhatár: 6 éven aluliaknak nem ajánlott!
Linkek: IMDb
Mozipremier: 2017. december 21.