Mozifilmek
Valami Amerika 3. (2018) magyar vígjáték
Tamás, Ákos és András, a balek testvérek minden eddiginél lehetetlenebb helyzetbe kerülnek a szélhámos Alexnek köszönhetően.

A film IMDB felhasználók szerinti értékelése

Valami Amerika 3.

A Kind of America 3

magyar film (2018)
vígjáték
16 éven aluliak számára nem ajánlott!
Tamás, Ákos és András, a balek testvérek minden eddiginél lehetetlenebb helyzetbe kerülnek a szélhámos Alexnek köszönhetően. A körülményeket bonyolítja a rendőrség és a két rivális maffiabanda, Baláék és Toniék is. Egy rejtélyes, milliókat érő, lopott bélyegért indul hajsza, , aminek tétje a fiúk sorsa. Eszter és Timi is beleveti magát a nyomozásba, mindenki versenyt fut az idővel. Vajon ezúttal is sikerül kikeveredniük a slamasztikából?

A Valami Amerika (2002) és a Valami Amerika 2. (2008) sikere után, Herendi Gábor rendező (Magyar vándor, Kincsem)elkészítette a folytatást! A harmadik részben visszatérnek az előző részekben játszott szereplők: Pindroch Csaba, Szabó Győző, Hujber Ferenc, Szervét Tibor, Ónodi Eszter, Oroszlán Szonja, Csuja Imre, Faragó András, Thuróczy Szabolcs és Tompos Kátya, de ezúttal számos új sztár is csatlakozik: Pokorny Lia, Stohl András, László Zsolt, Nagy Ervin, Kovács Lehel, Scherer Péter és Zana Zoltán (azaz Ganxsta „Döglégy” Zolee) is felbukkan majd a filmben.
Valami Amerika 3. (2018) magyar vígjáték
Valami Amerika 3. (2018) poszter
Szereplők: Pindroch Csaba, Szabó Győző, Hujber Ferenc, Szervét Tibor, Ónodi Eszter, Oroszlán Szonja, Csuja Imre, Thuróczy Szabolcs, Pokorny Lia, Tompos Kátya, László Zsolt, Stohl András, Nagy Ervin, Faragó András, Zana Zoltán (Ganxsta Zolee), Scherer Péter, Kovács Lehel
Rendező: Herendi Gábor
Forgatókönyv: Herendi Gábor , Divinyi Réka
Operatőr: Márton Balázs
Vágó: Király István
Zene: Hrutka Róbert
Látványtervező: Horváth Viktória, Nánássy Zsolt
Producer: Herendi Gábor, Nagy Mónika, Peták Eleonóra
Stúdió: SKYFILM Studio Ltd.
Forgalmazó: Vertigo Média Kft.
Hossz: 103 perc
Korhatár: 16 éven aluliaknak nem ajánlott!
Linkek: IMDb

Mozipremier: 2018. február 15.

Valami Amerika 3. (A Kind of America 3) hivatalos előzetes

Hasonló filmek

Képek

  • Filmes cikk értékelése:Szavazat: 1 Átlagolt érték: 5
Értékeld ezt a cikket:
Kiváló
Nagyon jó
Jó
Átlagos
Rossz

Kapcsolódó rovatok

MozifilmekMozipremierek