Mozifilmek
Aki bújt, aki nem (2018) magyar dráma, rövidfilm
Drága autó érkezik egy szegény faluba. Az éppen bújócskázó helyi gyerekeknek nagyon tetszik, hogy beülhetnek, sőt még édességet is kapnak...

A film IMDB felhasználók szerinti értékelése

Aki bújt, aki nem

Ready Or Not

magyar film (2018)
dráma, kisjátékfilm, rövidfilm
12 éven aluliak számára nem ajánlott!
Egy szegény magyar faluba érkezik egy drága autó. Az utcán bújócskázó gyerekeket nagyon érdekli a kocsi, a sofőr megengedi, hogy egyenként beüljenek, legnagyobb boldogságukra minden gombot kipróbálhatnak. A sofőr mindenkivel nagyon kedves, közvetlen, elindul a játék, a cél, hogy minden elbújt gyereket megtaláljanak és beültessenek az autóba. A kocsi megtelik, akit sikerült megtalálni beült. A sofőr felajánlja, hogy hajtsanak el egy nagyobb körre. Az autó motorja felgyorsul és elhagyja a falut. A gyerekek bent maradnak, de sejtelmük sincs, hogy mi történik velük.

Schwechtje Mihály rövidfilmje egy csapat bújócskázó vidéki gyerek dermesztő története, megtörtént események alapján. Kisjátékfilmje, mely egy szörnyű társadalmi jelenségre szeretné felhívni a figyelmet, először a 6. Friss Hús Nemzetközi Rövidfilmfesztivál versenyprogramjában szerepelt, május 24-től pedig a mozikban is látható lesz, A fa alatt című izlandi fekete komédia kísérőfilmjeként.
A számos kisjátékfilmet, dokumentumfilmet, színházi darabot jegyző Schwechtje Mihály, első egész estés játékfilmje, a Remélem legközelebb sikerül meghalnod:) szeptemberben kerül a mozikba.
Aki bújt, aki nem (2018) Schwechtje Mihály rövidfilmje
Aki bújt, aki nem (2018) poszter
Szereplők: Czabán György, Miklós Marcell, Pászik Krisztofer, Mohácsi Virág, Komán Boglárka, Fehér Sanyi, Dömötör Abigél, Berkes Boglárka, Meggyes Melinda, Káté Ádám, Szeles Kati, Sárossy Melani, Jónás Lali,
Rendező: Schwechtje Mihály
Forgatókönyv: Schwechtje Mihály
Operatőr: Nagy Bálint
Vágó: Kővári Szabolcs
Zene: Kiss Tibor, Vastag Gábor
Jelmez, kosztüm: Szakos Krisztina
Producer: Noveczky Tamás, Petrovits Genovéva
Stúdió: Riot Pictures, Studio Patent
Forgalmazó: Vertigo Média Kft.
Hossz: 11 perc
Korhatár: 12 éven aluliaknak nem ajánlott!
Linkek: IMDb

Mozipremier: 2018. május 24.

Hasonló filmek

Képek

  • Filmes cikk értékelése:Szavazat: 0 Átlagolt érték: 0  
Értékeld ezt a cikket:
Kiváló
Nagyon jó
Jó
Átlagos
Rossz

Kapcsolódó rovatok

MozifilmekMozipremierek