Filmek - mozi-dvd.hu

Barátom, Róbert Gida

Dátum: 2018. július 20. péntek, 07:54
Rovat: Mozifilmek
Kategória: Családi film
Barátom, Róbert Gida (Christopher Robin)
A már családos és sokat dolgozó Róbert Gida újra összetalálkozik gyerekkori legjobb barátjával, Micimackóval, aki segít neki újra felfedezni az élet örömeit.

Barátom, Róbert Gida mozipremier

Christopher Robin

amerikai film (2018)
családi, animációs, fantasy, kaland, vígjáték
6 éven aluliak számára nem ajánlott!
A Disney szívmelengető élőszereplős kalandjából kiderül, hogy a kisfiúnak, aki számos meghökkentő kalandnak volt részese a Százholdas Pagonyban eleven és imádnivaló plüssállatai társaságában, felnőttként kisiklott az élete. Gyerekkori barátai ezért most megelevenednek és Róbert Gida segítségére sietnek, emlékeztetvén őt, hogy a szerető és játékos fiúcska még mindig ott lakozik benne.

Felnőttként Róbert Gida, azaz Christopher Robin a munkájában túlterhelt és nem is fizetik meg kellőképpen, jövője pedig bizonytalan. Állása miatt feleségére és kislányára alig jut ideje; régen elfeledte derűs gyermekkorát, amit mézszerető, csacsi öreg medvéjével és társaival töltött. Aztán egyszer csak, kissé meggyötörten a sok-sok évnyi ölelgetéstől és játszadozástól, Micimackó ismét feltűnik életében. Megújítják barátságukat, s Christopher felidézi csodákkal és fantáziával telt ifjúkorát, amikor a semmi volt a legjobb dolog, amit csinálhatott. Egy szerencsétlen fordulatot követően, melynek Róbert Gida aktatáskája az elszenvedő alanya, Micimackó és a többiek, úgymint Malacka, Füles és Tigris, az erdőből egyenesen Londonba indulnak, hogy visszajuttassák barátjuk pótolhatatlan holmijait… mert a barátokra mindig lehet számítani.
Barátom, Róbert Gida (2018) Ewan McGregor
Barátom, Róbert Gida (2018) poszter
Szereplők: Hayley Atwell, Ewan McGregor, Jim Cummings, Toby Jones, Brad Garrett, Peter Capaldi, Mark Gatiss, Sophie Okonedo, Adrian Scarborough, Tristan Sturrock, Roger Ashton-Griffiths, Nick Mohammed, Oliver Ford Davies, Evie Wray, Katy Carmichael, Bronte Carmichael, Paul Chahidi, Gintare Beinoraviciute, Bern Collaço, Roy Beck
Rendező: Marc Forster
Író: A.A. Milne, E.H. Shepard
Forgatókönyv: Alex Ross Perry, Allison Schroeder
Operatőr: Matthias Koenigswieser
Vágó: Matt Chesse
Zene: Jon Brion
Látványtervező: Jennifer Williams
Jelmez, kosztüm: Jenny Beavan, Sally Turner
Producer: Kristin Burr, Steve Gaub, Jeremy Johns, Brigham Taylor, Renée Wolfe
Stúdió: Walt Disney Pictures
Forgalmazó: Fórum Hungary
Hossz: 90 perc
Korhatár: 6 éven aluliaknak nem ajánlott!
Linkek: IMDb
Mozipremier: 2018. augusztus 2.