Heti mozipremierek
Meg - Az őscápa (The Meg)
Miután túlélte egy húszméteres cápa támadását, Jonas Taylornak (Jason Statham) újra szembe kell néznie a legnagyobb félelmével: a gyilkos Megalodonnal.

A film IMDB felhasználók szerinti értékelése

Meg - Az őscápa

The Meg

kínai, amerikai film (2018)
akció, horror, sci-fi, thriller
12 éven aluliak számára nem ajánlott!
A valóság minden képzeletet felülír. Amikor az Amerikai Haditengerészet különleges búvárja, Jonas Taylor (Jason Statham) egy balul sikerült bevetés után azt állítja, hogy a társai azért haltak meg mind, mert a tenger mélyén egy réges-rég kihalt őscápa támadt rájuk, senki nem hisz neki, és leszerelik. Ő viszont nem tud szabadulni az esettől: kutat, olvas tanul, szeretné megérteni, hogy mi történt vele – arra készül, hogy egyszer visszatér a mélybe, és szembenéz a társai gyilkosával. Végül egy tudományos expedíció tagjaként le is merül a Mariana árokba, ismét találkozik régi ellenfelével, és az újra támad. De ezúttal még nagyobb baj történik: párharcuk közben a fenevad keresztüljut azon a tengeri sávon, amely eddig a mélyben tartotta, és most a világ tengereit járva rettenetes pusztításba kezd. Taylor felelősnek érzi magát a katasztrófáért, és megpróbálja legyőzni egyre erősödő félelmét: tudja, hogy neki kell legyőznie a megalodont.

Jon Turteltaub, A nemzet aranya-filmek rendezője nagyon nagy költségvetésből, Új-Zéland partjainál és Kínában forgatta különösen látványos, a legmodernebb CGI csodáit bevető filmjét, Jason Statham, Cliff Curtis, Bingbing Li, Page Kennedy és Ruby Rose főszereplésével.
Meg - Az őscápa (2018) Bingbing Li, Jason Statham
Meg - Az őscápa (2018) poszter
Szereplők: Jason Statham, Bingbing Li, Ruby Rose, Jessica McNamee, Rainn Wilson, Robert Taylor, Cliff Curtis, Ólafur Darri Ólafsson, Masi Oka, Page Kennedy, Vithaya Pansringarm, Yoson An, Shuya Sophia Cai, Rob Kipa-Williams, Winston Chao, Glen Levy, Andrew Grainger, Tim Wong, James Gaylyn, Steven A. Davis
Rendező: Jon Turteltaub
Író: Steve Alten
Forgatókönyv: Dean Georgaris, Jon Hoeber, Erich Hoeber
Operatőr: Tom Stern
Vágó: Steven Kemper, Kelly Matsumoto
Zene: Harry Gregson-Williams
Látványtervező: Grant Major
Jelmez, kosztüm: Amanda Neale
Producer: Kenneth Atchity, Belle Avery, Jie Chen, Lorenzo di Bonaventura, Randy Greenberg, Ben Erwei Ji, Wayne Wei Jiang, Gerald R. Molen, Barrie M. Osborne, Te
Stúdió: Apelles Entertainment, Di Bonaventura Pictures, Flagship Entertainment Group
Forgalmazó: InterCom
Hossz: 113 perc
Korhatár: 12 éven aluliaknak nem ajánlott!
Linkek: IMDb

Mozipremier: 2018. augusztus 9.

Meg - Az őscápa (The Meg) szinkronos előzetes

Hasonló filmek

Képek

  • Filmes cikk értékelése:Szavazat: 1 Átlagolt érték: 1
Értékeld ezt a cikket:
Kiváló
Nagyon jó
Jó
Átlagos
Rossz

Kapcsolódó rovatok

Heti mozipremierekMozifilmekMozipremierek