Animációs: CápameseDVD filmek
Oszkár kis hal a nagy tóban, az eszénél csak a szája jár gyorsabban, és miközben a Bálnamosóban gürcöl vakardhalként >>>
hogy egy nap kifogja az aranyhalat és felkerül a Korál csúcsára, a gazdagok és híresek közé. És egy nap valóban az ölébe hullik no, nem a szerencse, hanem egy nagy fehér cápa hullája, és hősünk azon kapja magát, hogy ő lett Oszkár, a Cápaöő. Úgy történik, hogy a kis hal megeteti a nagyhalakat, a bökkenő mindössze annyi, hogy az áldozat a rettegett Nagy Fehér Főnök, Don Lino fia volt. És akire egyszer ráharap a halvilág...
Oscar dörzsölt kis halacska. Fényes jövőről álmodik, s eközben mindig távolabbra nyújtózik, mint ameddig az uszonya elér, emiatt aztán folyton pácba kerül. Lenny óriás fehér cápa. Érzékeny lélekkel verte meg a sors, és van egy nagy titka is valójában vegetáriánus... Amikor egy hazugság folytán Oscar hőssé válik, Lenny pedig lebukik, és emiatt számkivetett lesz, ők ketten összebarátkoznak, hogy a világ legfurább párosaként szeljék az óceán habjait.
A Cápamesét Vicky Jenson, Bibo Bergeron és Rob Letterman rendezte Michael J. Wilson és Letterman forgatókönyvéből. A producerek Bill Damaschke, Janet Healey és Allison Lyon Segan, az executive producer Jaffrey Katzenberg.
A film lemeze megjelenik cédén. A The Shark Tale Soundtracken hallható Hans Zimmer eredeti filmzenéje, valamint olyan művészek dalai, mint Missy Elliott, Mary J. Blige, Will Smith, Justin Timberlake és Timbaland.

Cápamese
Shark Tale
amerikai film 2004
családi, rajzfilm, animációs film

Rendező:
Bibo Bergeron
Vicky Jenson
Rob Letterman
Zene:
Geoff Zanelli
Hans Zimmer
Producer: Jeffrey Katzenberg
Gyártó stúdió: Dreamworks
Forgalmazza: UIP Duna Film
Hossz: 90 perc

DVD információk:
Hang: 5.1
Szinkron: angol, magyar, cseh
Feliratok: angol, magyar, cseh
Kép: 1.85:1
DVD extrák:
Interaktív menük
Jelenetek közvetlen eléréssel
Bakik
Kisfilm - A Cápamese zenéje
Interaktív extra - Ki korál kel, aranyhalat lel

DVD premier: 2005 Február 23.
  • Ehhez a cikkhez: Cápamese jelenleg nincsennek további képek.
  • Filmes cikk értékelése:Szavazat: 0 Átlagolt érték: 0  
Értékeld ezt a cikket:
Kiváló
Nagyon jó
Jó
Átlagos
Rossz

Kapcsolódó rovatok

DVD filmekMozifilmek