Romantikus-vígjáték: Szerelem és egyéb katasztrófákMozifilmek
Alek Keshishian filmjének főszereplője a maga elvarázsolt világában élő, legújabb divatrendekre különösen érzékeny, >>>
Szerelem és egyéb katasztrófák
Love and Other Disasters
francia, angol, amerikai film 2006
romantikus, vígjáték

Alek Keshishian filmjének főszereplője a maga elvarázsolt világában élő, legújabb divatrendekre különösen érzékeny, és akár a kerítőnő szerepét és szívesen vállaló Emily (Brittany Murphy). Az ellentmondást nem tűrő lány a Vogue magazin munkatársaként és a magánéletben is szeret a középpontban lenni, és mindent megtenne a körülette lévő emberek szerelmi életének felvirágoztatása érdekében. Amikor egy szép napon új fotós kollega kerül a magazinhoz, Emily rögtön küldetésének tekinti, hogy összehozza Peter-rel (Matthew Rhys), meleg szobatársával. Emily akkora lelkesedéssel veti magát bele célja megvalósításába, hogy fel sem tűnik neki, hogy ideje lenne saját boldogsága érdekében is tenni valamit. Vajon, mikor eszmél Emily az álomvilágból, és ébred rá, hogy közvetlen környezetében is akad, aki már hosszú ideje keresi kegyeit?


A Luc Besson által producerként jegyzet ultra-modern vígjáték a puszta szórakoztatás mellett néhány londoni fiatal életén keresztül mutat rá a szerelemi kapcsolatok filmekben ábrázolt idealizált képe és a való élet közötti különbségekre.

Szereplők: Orlando Bloom, Brittany Murphy, Stephanie Beacham, Samantha Bloom, Santiago Cabrera, Elliot Cowan, Dawn French, Jamie Honeybourne, Michael Lemer, Daniel Lobé, Tony MacMurray, Gwyneth Paltrow, Matthew Rhys, Catherine Tate
Rendező: Alek Keshishian
Zene: Replicant
Forgalmazza: Fórum Hungary
Korhatár: 12 éven felülieknek
Hossz: 95 perc

Hazai Mozipremier: 2008. január 17.

Szerelem és egyéb katasztrófák - Előzetes:
  • Ehhez a cikkhez: Szerelem és egyéb katasztrófák jelenleg nincsennek további képek.
  • Filmes cikk értékelése:Szavazat: 0 Átlagolt érték: 0  
Értékeld ezt a cikket:
Kiváló
Nagyon jó
Jó
Átlagos
Rossz

Kapcsolódó rovatok

DVD filmekMozipremierekMozifilmek