Akció: WantedDVD filmek
Mark Millar kultuszképregénye alapján az Éjszakai őrség rendezője, Timur Bekmambetov készített rendkívül izgalmas, látványos >>>
Wanted
amerikai film 2008
akció, thriller

Mark Millar kultuszképregénye alapján az Éjszakai őrség rendezője, Timur Bekmambetov készített rendkívül izgalmas, látványos akciófilmet.

A 25 éves Wes (James McAvoy) volt a legszürkébb irodai rabszolga, akit a hátán hordott a föld. A főnöke óránként megalázta, a barátnője rendszeresen semmibe vette, az élete szűnni nem akaró nyűgként vánszorgott előre. Mindenki biztos volt abban, hogy ez a hasznavehetetlen alak semmire sem viszi. Wesnek nem maradt más, mint hogy valahogyan eltöltse sivár napjait, és belehaljon a lassú gürcölésbe.

Ám ekkor találkozott egy Fox (Angelina Jolie) nevű nővel. Miután Wes apját meggyilkolják, a halálosan szexi Fox beszervezi a fiút a Testvériségbe, egy titkos társaságba, amely arra képezi ki West, hogy megbosszulja apja halálát a benne szunnyadó képességek feltárásával.


Miközben a nő megtanítja neki, hogyan tegyen szert villámgyors reflexekre és bámulatos ügyességre, Wes rájön, hogy a csapat egy ősi törvény szerint él: végre kell hajtaniuk a halálos ítéleteket, amelyeket maga a sors ad.

Ördöngösen briliáns tanítói - köztük a rejtélyes vezető, Sloan (Morgan Freeman) - segítségével Wes élvezni kezdi azt az erőt, amelyre mindig is vágyott. Ám lassacskán ráébred, hogy veszedelmes társai mögött más is rejtőzik, mint amit mutatnak. Ahogy a hősiesség és a bosszú között ingadozik, Wes megtanulja azt, amit soha senki más meg nem taníthat neki: hogy csak ő egyedül irányítja a sorsát.

Szereplők:
Angelina Jolie, Morgan Freeman, James McAvoy, Terence Stamp, Thomas Kretschmann, Kristen Hager, David O'Hara, Marc Warren
Rendező: Timur Bekmambetov
Író: Mark Millar
Operatőr: Mitchell Amundsen
Zene: Danny Elfman
Gyártó: Universal
Forgalmazza: Select '86
Korhatár: 16 éven felülieknek
Hossz: 105 perc

DVD Információk:
Hang: DD 5.1
Szinkronok: magyar, angol
Feliratok: magyar, angol (hallásk.), arab, dán, finn, izlandi, norvég, svéd
Kép: 2,35:1 (16:9)
DVD Extrák:
Interaktív menük
Jelenetek közvetlen eléréssel
Kisfilm - Az autós üldözés felvétele

IMDb

DVD Premier: 2008. november 20.
  • Ehhez a cikkhez: Wanted jelenleg nincsennek további képek.
  • Filmes cikk értékelése:Szavazat: 2 Átlagolt érték: 4.5
Értékeld ezt a cikket:
Kiváló
Nagyon jó
Jó
Átlagos
Rossz

Kapcsolódó rovatok

DVD filmekMozifilmek