Dráma: Elcserélt életekMozifilmek
Los Angeles, 1928. Egy szombati reggelen egy munkásnegyedben Christina (Angelina Jolie) elbúcsúzik fiától, Waltertől, >>>
Elcserélt életek
Changeling
amerikai film 2008
dráma, krimi, thriller

Los Angeles, 1928. Egy szombati reggelen egy munkásnegyedben Christina (Angelina Jolie) elbúcsúzik fiától, Waltertől, és dolgozni megy. Amikor hazatér, látja, hogy a fia eltűnt. Eredménytelen keresés kezdődik, és hónapokkal később a rendőrség beállít egy fiúval, mondván, hogy meglett az elveszett kilenc éves gyermek. Christine-t elszédíti a rendőrök, riporterek és saját zavarodott érzelmeinek forgataga, és megengedi, hogy a fiú ott aludjon nála. Ám tudja, hogy ez a fiú nem Walter.
Amikor tovább ösztökéli a hatóságokat fia felkutatására, Christine ráébred, hogy az alkoholtilalom korában Los Angelesben a nők nem kérdőjelezhetik meg a rendszert, és nem mondhatják el a történetüket a saját szempontjukból. Christine, akit azzal rágalmaznak meg, hogy tévképzetei vannak, és nem való a társadalomba, szövetségesre lel Briegleb tiszteletesben (John Malkovich), aki segít neki a gyermeke megtalálásáért folytatott, a város ellen vívott harcban.


Clint Eastwood legújabb rendezése egy olyan megtörtént eseten alapszik, amely alapjaiban rázta meg a kaliforniai jogrendszert. A provokatív thriller főszerepében az Oscar-díjas Angelina Jolie és az Oscar-jelölt John Malkovich.

Szereplők:
Angelina Jolie, Amy Ryan, John Malkovich, Jeffrey Donovan, Riki Lindhome, Gattlin Griffith
Rendező: Clint Eastwood
Író: J. Michael Straczynski
Forgalmazza: UIP-Duna Film
Hossz: 141 perc

IMDb
Hivatalos honlap

Hazai Mozipremier: 2009. február 12.

Elcserélt életek - Trailer - Filmelőzetes:

  • Ehhez a cikkhez: Elcserélt életek jelenleg nincsennek további képek.
  • Filmes cikk értékelése:Szavazat: 1 Átlagolt érték: 5
Értékeld ezt a cikket:
Kiváló
Nagyon jó
Jó
Átlagos
Rossz

Kapcsolódó rovatok

DVD filmekMozipremierekMozifilmek