Vígjáték: Amerika kommandó: VilágrendőrségMozifilmek
Az Amerika Kommandó nemzetközi rendőri szerv, melynek feladata a világ biztonságának védelme. Amikor kiderül, >>>
Amerika kommandó: világrendőrség
Team America: World Police
amerikai film 2004
akció, báb, vígjáték

Az Amerika Kommandó nemzetközi rendőri szerv, melynek feladata a világ biztonságának védelme. Amikor kiderül, hogy egy hataloméhes diktátor tömegpusztító fegyvereket ad el terroristáknak, a rettenthetetlen hősök embert próbáló küldetésbe fognak, hogy megmentsék a világot. A világ biztonságáért feleős különleges alakulat, az Amerika Kommandó arról értesül, hogy egy hataloméhes diktátor tömegpusztító fegyvereket akar eladni terroristáknak. A hősök elindulnak, hogy akár életük árán is megmentsék a világot.
Annak érdekében, hogy beférkőzhessenek a terroristák hálózatába, az Amerika Kommandó sorai közé fogadja Gary Johnstont, a Broadway szépreményű ifjú csillagát. Bár Gary kezdetben nem akarja feláldozni ígéretes karrierjét, sikerül őt meggyőzni, hogy színészi képességeit magasabb cél érdekében kell kamatoztatnia.
Az Amerika Kommandó tagjainak segítségével Gary belopózik egy fegyverkereskedő rejtekhelyére, ahol konstatálja, hogy a terroristák már hozzá is kezdtek tervük megvalósításához.
Az Amerika Kommandó az egyiptomi piramisoktól a Panama-csatornán át egészen az eszeős diktátor, Kim Dzsong Il palotájáig elkeseredett küzdelmet folytat, hogy megóvja a világot a végpusztulástól.
Az Amerika Kommandó: Világrendőrség a South Park alkotóinak akciófilmje. Valamennyi szerepő marionettbábu.
A Paramount Pictures bemutatja a Scott Rudin/Matt Stone produkciójában Trey Parker filmjét. A rendező Trey Parker, a producerek Scott Rudin, Trey Parker és Matt Stone, a forgatókönyvírók Trey Parker & Matt Stone & Pam Brady. Az executive producerek Scott Aversano és Anne Garefino, a társproducerek Michale Polaire és Frank Agnone.
A filmnek az Amerikai Mozgóképszövetség csak 16 éven felülieknek besorolást adott a marionettfigurák durva és nemiséggel kapcsolatos humora, a gyakori erőszakos jelenetek, valamint a bábukat érő állandó verbális, szexuális és fizikai zaklatás miatt.

Szerepők:
Matt Stone
Kristen Miller
Masasa
Daran Norris
Phil Hendrie
Maurice LaMarche
Chelsea Magritte
Jeremy Shada
Rendező: Trey Parker, Matt Stone
Operatőr: Bill Pope
Forgatókönyv: Trey Papker, Matt Stone
Zene: Harry Gregson-Williams
Vágó: Tom Vogt
Gyártó stúdió: Paramount Pictures
Forgalmazza: UIP Duna Film
Hivatalos honlap
Típus: feliratos
Korhatár: 16

Mozipremier: 2005 Február 24.
  • Ehhez a cikkhez: Amerika kommandó: Világrendőrség jelenleg nincsennek további képek.
  • Filmes cikk értékelése:Szavazat: 3 Átlagolt érték: 5
Értékeld ezt a cikket:
Kiváló
Nagyon jó
Jó
Átlagos
Rossz