Vígjáték: Hajrá Bliss!Mozifilmek
Bliss Cavendar (Ellen Page) egy texasi porfészekben tengeti napjait és mióta csak az eszét tudja, azon töri a fejét, hogy is léphetne >>>
Hajrá Bliss!
Whip It
amerikai film 2009
vígjáték, dráma

Bliss Cavendar (Ellen Page) egy texasi porfészekben tengeti napjait és mióta csak az eszét tudja azon töri a fejét, hogy is léphetne le innen. Szerencsétlenségére megszállott ex-szépségkirálynő édesanyja (Marcia Gay Harden) szerint, az ő útja az egyetlen út a boldogsághoz, ezért lányait is versenyről-versenyre viszi. Egy bevásárló körúton Bliss kezébe kerül egy szórólap, ami aztán mindent fenekestül felforgat. Bliss barátnőjével Austinba surran és belekóstol a Puk&Roll és a görkorcsolya derbik pörgős világába. Hamarosan azon kapja magát, hogy 8 keréken hasít az arénában és egymás után szállítja a pontokat csapattársainak. Kettős élet veszi kezdetét, ahol nappal, pincérként teszi a dolgát a helyi kisétteremben, este pedig pasizik és rettegett ellenfelekkel néz farkasszemet a pályán.

Blissnek minden erejére szüksége van, hogy a kemény edzések, szaporodó füllentések és a nagy titkolózás ellenére pályán tudjon maradni. De eljön a nap, ami próbára teszi valamennyi kapcsolatát a világgal: egyszerre kellene megfelelnie a családjának, a csapat társainak, az edzőjének, a barátnőjének és saját magának. Egyiknek sem hazudhat tovább.

Drew Barrymore rendezői bemutatkozása drámai és vígjátéki elemeket okosan ötvöző, a felnőtté válás és útkeresés örök problémáját boncolgató mozi, amely a Stockholmi Filmfesztiválon Bronz Ló jelölést kapott.


Szereplők:
Ellen Page, Daniel Stern, Marcia Gay Harden, Alia Shakwat, Sarah Habel, Shannon Eagen, Drew Barrymore, Juliette Lewis, Edward Austin Austin, Mary Callaghan Lynch, Alia Shawkat
Rendező: Drew Barrymore
Forgatókönyv: saját regényéből Shauna Cross
Operatőr: Robert D. Yeoman
Vágó: Dylan Tichenor
Zene: The Section Quartet
Forgalmazza: Palace Pictures
Hossz: 111 perc

Hivatalos honlap
IMDb

Hazai Mozipremier: 2010. február 25.

Hajrá Bliss! - Whip It - Trailer, filmelőzetes:

  • Ehhez a cikkhez: Hajrá Bliss! jelenleg nincsennek további képek.
  • Filmes cikk értékelése:Szavazat: 0 Átlagolt érték: 0  
Értékeld ezt a cikket:
Kiváló
Nagyon jó
Jó
Átlagos
Rossz

Kapcsolódó rovatok

DVD filmekMozipremierekMozifilmek