Dráma: Én, Pán PéterDVD filmek
A sikeres skót színpadi szerző, J. M. Barrie (Johnny Depp) egy nap Porthos nevű bernáthegyi kutyájával tett sétája közben, London >>>
Én, Pán Péter
Finding Neverland
amerikai-angol film 2004
dráma

A sikeres skót színpadi szerző, J. M. Barrie (Johnny Depp) egy nap Porthos nevű bernáthegyi kutyájával tett sétája közben, London Kensington Gardens parkjában találkozik a Llewelyn Davies családdal: négy apátlan árvával, és a négy fiú, nemrég megözvegyült gyönyörű édesanyjával (Kate Winslet).
A fiúk hideg és hajthatatlan nagyanyja, Emma du Maurier (Julie Christie) rosszallása és saját felesége (Radha Mitchell) neheztelése ellenére Barrie összebarátkozik a családdal, és a fiúkkal mindenféle huncutságot, tréfát, játékot eszel ki. Barrie képzelőereje vitorlás hajóvá változtatja a domboldalt, az egyszerű botból óriási kard lesz, a levegőbe eregetett sárkány elvarázsolt tündérként lebeg. Ä??gy válnak a Llewelyn Davies fiúk annak a Sohaországnak az "Elveszett Fiaivá", ahol mindenki tud repülni, ahol egymást éri a sok csoda, csíny és huncutság, s ahol még az idő is megáll.
A fiúkkal átélt csodálatos és izgalmas kalandok adják Barrie számára az ihletet, hogy megírja - eredetileg színpadi műként - a gyermekirodalom immár százéves klasszikusát, az elveszett árnyékát kereső Pán Péter meséjét. A sors tragikus fintora, hogy épp a premier környékén történik valami, ami arra készteti az írót, és mindazokat, akiket a legjobban szeret, hogy megértsék, mit is jelent igazán hinni valamiben.
Szereplők:
Johnny Depp
Kate Winslet
Dustin Hoffman
Julie Christie
Nick Roud
Radha Mitchell
Joe Prospero
Freddie Highmore
Vanessa Redgrave
Rendezte: Marc Forster
Operatőr: Roberto Schaefer
Vágó: Matt Chesse
Zene: Elton John, Jan A.P. Kaczmarek
Forgatókönyv: David Magee
Gyártó stúdió: Miramax
Forgalmazza: SPI
Hivatalos honlap
Hossz: 111 perc

DVD Információk:
Hang: DD 5.1
Szinkronok: magyar, angol, spanyol, német
Feliratok: magyar, angol
Kép: 2.35:1
DVD Extrák:
Sohaország keletkezése
Előzetes
Interjúk
Törölt jelenetek

DVD Premier: 2005 Július 14.
  • Ehhez a cikkhez: Én, Pán Péter jelenleg nincsennek további képek.
  • Filmes cikk értékelése:Szavazat: 1 Átlagolt érték: 5
Értékeld ezt a cikket:
Kiváló
Nagyon jó
Jó
Átlagos
Rossz

Kapcsolódó rovatok

DVD filmekMozifilmek