Rólunk: Filmek - mozi-dvd.hu

Film adatbázis. mozipremierek, filmelőzetesek, mozi és DVD film információk naprakészen.

Bemutatkozás Néhány szóban szeretném bemutatni a mozi-dvd.hu film információs portál alapításának történetét.

Weboldalunk az Oszkár Videocentrum videotékához kötődött. A videotékát 1994-ben nyitottuk Jászberényben, egy 40 m2-es üzlethelyiségben, nonstop nyitva tartással ami abban az időben országos szinten is szokatlan volt.

Az ötletadók kedves barátaink, a ceglédi Videocentrum tulajdonosai voltak, akik sokat segítettek a kezdeti időszakban.

Bőséges választékunknak, és szolgáltatásainknak köszönhetően rövid időn belül Jászberény legnépszerűbb videotékájává vált az Oszkár videocentrum, így lehetőségünk nyílt egy nagyobb, 120 m2-es üzlethelyiségbe költöztetni a tékát.

Az ezt követő években több videotékát is nyitottunk, az alábbi településeken: Eger, Tápiószőlős, Tápiószele, Tápióbicske, Tápiógyörgye, Tápiószentmárton, Jászapáti, Jásztelek, Jászárokszállás, Jászdózsa, Jászapáti, Jászjákóhalma, Kunszentmárton

2002-ben internetes honlapot készítettünk üzleteink számára, mely a máig is elérhető videocentrum.hu domain néven üzemelt, üzemel. 2004-ben eladtuk téka hálózatunkat, de film szeretetünk megmaradt, ezért a videocentrum.hu-t, 2005-ben leváltotta mozi-dvd.hu domain, és mozi, DVD információs portálként működtetjük tovább.

Weboldalunkon napi frissítésű információkat találhatsz a legújabb mozi premierekről, DVD megjelenésekről.

Facebook oldalunk:
Facebook

Google+ oldalunk:
Google+

Ha bármilyen kérdésed, észrevételed vagy javaslatod van jelen Jogi közleményekkel, kapcsolatosan, kérjük használd a regisztráció után elérhető e-mail küldőnket, vagy az alábbi e-mail címet: kepmoz(kukac)(pont)gmail(pont)com ► Kapcsolatfelvétel.